S roční úrokovou sazbou od 1,68 % spouští Refinanso.cz revoluci na českém hypotečním trhu


19. 09. 2019  09:15     Tisková zpráva     komentáře (0)

Praha, 17. září 2019 - Poté co letos na jaře nový fintech startup Refinanso.cz vstoupil na český hypoteční trh, přichází dnes s dalším odvážným krokem. Vydává se cestou výrazného snížení sazby u refinancování hypoték. Už samotné zjednodušení a automatizace procesu refinancování přináší klientům úsporu času a energie, nyní se však přidává i výrazná finanční úspora. S roční úrokovou sazbou od 1,68 % se Refinanso.cz dostává na přední místo ve výhodnosti refinancování hypoték v ČR.

S roční úrokovou sazbou od 1,68 % spouští Refinanso.cz revoluci na českém hypotečním trhu




„Nízkou úrokovou sazbu si můžeme dovolit díky automatizaci zpracování hypotečních úvěrů,” říká CEO Refinanso.cz Matěj Novák. „Nejnižší sazbu 1,68 % u nás mohou dostat především klienti s kratší splatností a nižší částkou k refinancování. Například klient, který refinancuje 1 000 000 Kč se sedmiletou splatností, sedmiletou fixací, pojištěním schopnosti splácet a zůstatku na běžném účtu 200 000 Kč, na roční efektivní úrokovou sazbu 1,68 % bez problémů dosáhne. Běžný úrok se u nás pohybuje okolo 2,1 % p.a. Na online kalkulačce na našich stránkách si klienti mohou rychle zjistit, jak by to vycházelo jim,” dodává Novák.

Mnoho klientů Refinanso.cz podle Nováka oceňuje možnost snížení úroku prostřednictvím aktivního využívání svého běžného účtu. Veškeré prostředky, které se na běžném účtu v daný měsíc nachází, totiž snižují v daný měsíc jistinu splátky. „Například klient, který splácí jistinu 1 milion Kč a v daný měsíc má na běžném účtu v průměru 100 000 Kč, tak platí úroky pouze z částky 900 000 Kč, což hypotéku výrazně zvýhodňuje. Peníze na běžném účtu jsou tak klientovi de facto úročeny stejným úrokem, na který je sjednána hypotéka, což jsou podmínky, které vám dnes žádný spořicí účet nenabídne. A navíc jsou peníze kdykoliv k dispozici,” upřesňuje.

Na stránce Refinanso.cz najdou zájemci hypoteční kalkulačku a zároveň s ní porovnání úrokových sazeb s ostatními bankami. Pokud klienta nabízená sazba zaujme, do 5 minut může mít úvěr předschválený po dobu 30 dní. Dojde i na bezplatné ocenění nemovitosti, často dokonce bez návštěvy odhadce. Pokud by si klient nebyl čímkoli jistý, může kontaktovat hypotečního poradce Refinanso.cz. Po online schválení úvěru Refinanso.cz pošle klientovi návrh smlouvy a klient ji pak už jenom přijde podepsat na nejbližší pobočku Moneta Money Bank, která je investorem projektu a poskytovatelem hypotečních úvěrů.



S roční úrokovou sazbou od 1,68 % spouští Refinanso.cz revoluci na českém hypotečním trhu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15714215600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více