Sberbank CZ vydává emisi hypotečních zástavních listů


26. 06. 2014  08:55     TZ     komentáře (0)

Sberbank CZ vydává novou šestiletou emisi hypotečních zástavních listů (HZL) v objemu jedné miliardy korun, s fixní sazbou kuponu kótovanou na Burze cenných papírů Praha (BCPP). Jedná se v pořadí již o dvanáctou emisi HZL Sberbank CZ. Její splatnost je v červnu 2020.

Sberbank CZ vydává emisi hypotečních zástavních listů




Emisí hypotečních zástavních listů v rámci dluhopisového programu Sberbank s šestiletou dobou splatnosti a s fixní sazbou nabízíme zájemcům o HZL dlouhodobou investici s jistými výnosy. HZL jsou zajímavou investiční alternativou a patří mezi nejbezpečnější cenné papíry,“ uvádí Pavel Barták, manažer hypotečních zástavních listů Sberbank CZ. Základní prospekt, včetně emisního dodatku, je k dispozici na internetových stránkách www.sberbankcz.cz v sekci Investování.

Hypoteční zástavní listy jsou atraktivní z hlediska stability výnosu. Jedná se o bezpečné cenné papíry, a to díky dvojímu krytí – zástavním právem k nemovitostem a pohledávkami z hypotečních úvěrů. HZL jsou volně převoditelné a lze s nimi obchodovat i před datem splatnosti. Nakoupit a kdykoliv i odprodat za aktuální cenu se HZL dají na kterékoliv pobočce Sberbank CZ. Tradičně mají o HZL největší zájem institucionální klienti, retailoví klienti a veřejný sektor.

Další zajímavé zprávy z bank naleznete ZDE!



Sberbank CZ vydává emisi hypotečních zástavních listů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15158818176

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více