Se stavěním zámku z písku nemusejí Češi čekat až do léta


14. 05. 2018  20:17          komentáře (0)

Mezi oblíbené letní kratochvíle patří i stavění zámku z písku. Letos nemusejí obyvatelé České republiky čekat až do prázdnin, písečné zámky mohou v řadě českých měst stavět už nyní. ČMSS vyráží do regionů s roadshow zaměřenou na podporu stavebního spoření pro mladé
i úvěrování.

Se stavěním zámku z písku nemusejí Češi čekat až do léta




Po úspěchu zimní akce, při které na řadě českých náměstí vyrostla iglú, vyráží Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) do regionů tentokrát s pískem. „V 16 městech České republiky se na náměstí objeví hromada písku. Zájemci tam budou moci postavit společně velký písečný zámek, to vše samozřejmě pod dohledem zkušeného architekta,“ uvedla ke kampani marketingová ředitelka ČMSS Vladimíra Dvořáková.

 

Cílem akce je podpořit obě hlavní složky stavebního spoření – tedy spoření i úvěry. „U stavebního spoření budeme komunikovat především zvýhodněnou nabídku pro děti do 6 let, kde klienti ušetří na vstupním poplatku. Hlavním tahákem úvěrů je pak úvěr na refinancování s atraktivní sazbou 1,99 %,“ dodala Vladimíra Dvořáková.

 

V rámci akce mohou klienti soutěžit o tři pobyty na skutečném zámku. Projekt má navíc i charitativní rozměr. Region s nejkrásnějším zámkem získá pobyt na zámku i pro jednu jakkoli znevýhodněnou rodinu z daného regionu.

 

ČMSS v průběhu akce bude nabízet uzavření stavebního spoření pro děti s odpuštěním vstupního poplatku ve výši až 2000 Kč. Zároveň připravila speciální nabídku úvěru na refinancování se zvýhodněnou úrokovou sazbou a zjednodušeným procesem vyřízení.



Se stavěním zámku z písku nemusejí Češi čekat až do léta

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15702173664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více