Síť vkladových bankomatů budeme dále rozšiřovat, říká mluvčí ČSOB Pavla Hávová


14. 10. 2011  01:55     ar     komentáře (0)

V minulém týdnu jsme psali o budoucnosti hotovostního platebního styku, která usnadní klientům mnoho práce – vkladové bankomaty. Na našem trhu je zatím jen několik bank, jež vklady prostřednictvím bankomatů umožňují. Československá obchodní banka (a její marketingová značka Era Poštovní spořitelna) je jednou z nich. Na naše otázky odpovídala Pavla Hávová, tisková mluvčí ČSOB.





BP.com: Jak jste se službami těchto speciálních bankomatů spokojeni. Jsou bezproblémové? Využívají je klienti? A chystáte se jejich počet zvyšovat?

Klienti stále více a častěji využívají vkladových bankomatů. Mezi hlavní výhody vkladových bankomatů patří především rychlost operace. Vklad je na účet připsán během několika minut.. Do konce roku plánujeme síť vkladových bankomatů i nadále rozšiřovat. Veškeré výhody mohou naši klienti nalézt na stránkách: http://www.csob.cz/cz/Lide/Ucty-a-platby/Stranky/Vkladove-bankomaty.aspx

BP.com: Jaké limity mají vaše vkladové bankomaty - kolik je možné vložit na jeden vklad? A lze vklady opakovat po sobě?

Prostřednictvím jednoho vkladu je možné vložit až 300 bankovek, a to o celkové maximální hodnotě 350 tisíc korun. Klienti se navíc nemusejí obávat, že nestihnou otevírací dobu pobočky, vkládat je možné 24 hodin denně. Vkládanou hotovost není nutné třídit

BP.com: Lze v ČSOB vkládat na účty třetích osob?

Ano, pokud má 3. osoba účet u CSOB. Vkladové bankomaty mohou klienti využívat pro vložení peněz na jakýkoliv účet vedený u ČSOB v korunách, a to nejen na vlastní účet, ke kterému je vydána platební karta, ale také na jiné účty vedené v ČSOB, např. spořicí účet či termínovaný vklad. Navíc mohou tyto bankomaty využít pro splátku kreditní karty.

BP.com: Co vkladomaty a zákon o omezení plateb v hotovosti? Podléhají vklady prostřednictvím těchto bankomatů nějakému speciálnímu kontrolnímu režimu?

Ano, funguje zde standardní kontrolní režim jako u ostatních hotovostních vkladů.

.

ČTĚTE TAKÉ: VKLADOMATY V ČR A VŠE O NICH ZDE!



Síť vkladových bankomatů budeme dále rozšiřovat, říká mluvčí ČSOB Pavla Hávová

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15641909600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více