Skupina ČSOB posiluje:
v roce 2017 se ještě více zaměří na obsluhu klientů


23. 12. 2016  10:53          komentáře (0)

Skupina ČSOB posiluje od 1. ledna 2017 svůj nejvyšší manažerský tým. Do vrcholového vedení Skupiny jsou nominováni dva noví členové: dosavadní výkonná ředitelka Řízení lidských zdrojů ČSOB Marcela Suchánková a dlouholetý generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil. Změna složení nejvyššího vedení skupiny ČSOB ještě podléhá schválení Českou národní bankou. 

Skupina ČSOB posiluje: v  roce 2017 se ještě více zaměří na obsluhu klientů




Tento krok má za cíl především urychlit transformaci skupiny ČSOB založenou na úspěšné implementaci bankopojišťovacího modelu, zavádění inovací a služeb využívajících synergií ve skupině ČSOB ve prospěch klientů a také na větší podpoře a rozvoji hlavního kapitálu banky, kterým jsou její zaměstnanci. „Z důvodu urychlení transformace v naší skupině ČSOB, která směřuje především k lepší obsluze klientů a prohloubení výhod, které z modelu integrované bankopojišťovací skupiny plynou, a zároveň abychom neztratili ze zřetele klíčovou hodnotu, tedy naše klienty a naše zaměstnance, posilujeme tým představenstva a zároveň přerozdělujeme agendu jednotlivých jeho členů,“ říká John Hollows, generální ředitel ČSOB. 

Marcela Suchánková bude v představenstvu ČSOB zodpovědná především za řízení a rozvoj lidských zdrojů a také za komunikaci a oblast CSR. Doposud působila v pozici výkonné ředitelky Řízení lidských zdrojů, do níž byla jmenována poté, co vedla z pozice generální ředitelky a předsedkyně představenstva ČSOB Penzijní společnost. Marcela Suchánková má dlouholeté zkušenosti v oblasti vývoje a prodeje zejména retailových produktů. Je vdaná, má dvě děti. 

Jan Sadil přichází do představenstva skupiny ČSOB z její dceřiné společnosti, Hypoteční banky, kde působil patnáct let, z toho celých třináct roků ve funkci generálního ředitele a předsedy představenstva této společnosti. Hypoteční banka je také díky jeho vedení lídrem trhu v poskytování hypotečních úvěrů. Je předsedou dozorčí rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí, členem dozorčího výboru České bankovní asociace a členem dozorčí rady Centra Paraple. Jan Sadil bude mít na starosti třetí strany a vybrané dceřiné společnosti Skupiny ČSOB. Je ženatý, má tři děti.

Agenda stávajících členů představenstva bude nastavena následovně: Jiří Vévoda

 zůstává odpovědný za finance (Finance Lead), Tomáš Kořínek za oblast rizik (Risk Lead), Petr Knapp nadále povede služby pro korporátní a privátní klientelu (Corporate Lead), Petr Hutla se vedle retailu zaměří i na nastavení spolupráce s Českou poštou a vytěžení modelu bankopojištění i pro Poštovní spořitelnu (Retail Lead), Marek Ditz se pak ujme transformace a inovací (Transformation Lead). John Hollows zůstává ve své pozici zodpovědný za výsledky celé Skupiny (Business Unit Lead).

 

Jan_Sadil_foto Marcela_Suchánková_foto



Skupina ČSOB posiluje: v roce 2017 se ještě více zaměří na obsluhu klientů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15583087536

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více