Sledovat server BP.com se vyplatí, píše čtenář


31. 12. 2011  02:26     Zdeněk Hájek     komentáře (0)

Kdy jindy si přihřát polívčičku když ne na Silvestra? Každý takovýto dopis nás nesmírně potěší. A vám, milí čtenáři, může ukázat, že nebát se změny banky se může skutečně vyplatit... Uveřejňujeme v plném znení. Tak do roku 2012 co nejvíce zdraví a úspěchů a co nejméně poplatků!





Krásné dopoledne,

.
posílám zkušenosti své a členů rodiny, jak se téměř vyhnout bankovním poplatkům především díky pravidelnému sledování odborných informací serveru
www.bankovnipoplatky.com.
.
Změn se letos událo mnoho, tak je stručně popíšu.
.
1) Od ledna jsem přešel od ČSOB-divize Poštovní spořitelna k FIO bance, kde jsem si hned založil běžný účet a srovnání zní pozitivně ve prospěch FIO banky. U ČSOB jsem platil měsíčně poplatky 60-80 KČ, proto jsem každou transakci zvažoval, ale u FIO banky mám všechny transakce zdarma a nesvazují mě další podmínky, tak nad tím nemusím přemýšlet.

2) Matka - dříve měla také u ČSOB ERA osobní účet. Na bankovních poplatcích platila měšíčně 100-120 KČ, změnila si ho na účet zdarma a dnes platí pouze za nadlimitní výběr, jinak vedení účtu, platební MAXKARTA, elektronické výpisy měsíčně, transakce zadané v internetovém bankovnictví a výběry z bankomatů ČSOB a PS má zdarma, stačí udržovat na účtu minimální zůstatek 15 000 KČ.

3) Otec - dříve měl podnikatelský účet u PS - měsíčně platil na poplatcích 60-70 KČ. Zrušil ho a založil si také úšet u FIO banky. Dnes neplatí žádné bankovní poplatky.

4) Starší bratr - dříve měl podnikatelský účet u PS - měsíčně platil na poplatcích 200-250 KČ. Zrušil ho a založil si účet u mBank. Dnes platí měšíčně pouze 9 KČ za výběr. Ostatní má zdarma.
.
Závěrem bych Vám chtěl poděkovat za odborné informace serveru
www.bankovnipoplatky.com, díky kterým jsme se odhodlali změnit banku a ušetříme každý měsíc docela vysoké částky díky levnějším bankám. Bez serveru www.bankovnipoplatky.com a jeho odborných informací a komentářů je velice obtížné se vyznat v podmínkách bankovních účtů většiny bank. Je zcela na Vás posouzení, zda to může být užitečný článek pro čtenáře Vašeho serveru a zda je vhodné ho uveřejnit.
.
Přeji Vám a čtenářům tohoto serveru krásné prožití Vánoc a šťastný nový rok
2012 v plné pohodě, zdraví a spokojenosti.
.
S pozdravem

Zdeněk Hájek



Sledovat server BP.com se vyplatí, píše čtenář

Diskutovat (0)