Slevové kupóny z bankomatů GE Money Bank ušetřily přes 630 tisíc


22. 09. 2011  17:08     Pavel Zúbek     komentáře (1)

Za první měsíc fungování programu GEniální výběr ušetřili uživatelé bankomatů GE Money Bank přes 630 tisíc korun. Na českém trhu unikátní program totiž odměňuje za výběr hotovosti z bankomatů slevovými kupóny. Ty získává úplně každý, není nutné být klientem GE Money Bank. Slevu u partnerů programu uplatnilo již třináct tisíc zákazníků. Mezi aktuální partnery patří síť lékáren Dr.Max a nově také GO parking s.r.o., která zajišťuje parkování u letiště Praha. Nabídka odměn na bankomatech GE Money Bank se stále rozšiřuje, do budoucna by banka chtěla zapojit partnery rozdělené do sedmi kategorií. Slevové kupóny lze vytisknout na kterémkoliv z 677 bankomatů GE Money Bank.





„GEniální výběr odměňuje uživatele bankomatů GE Money Bank slevovými kupóny na nákup u partnerů programu. Kupón s unikátním číselným kódem si mohou na našich bankomatech vytisknout všichni jejich uživatelé během výběru hotovosti. Slevový kupón pak uplatní přímo u vybraného partnera. Od spuštění této služby prvního srpna bylo vytištěno přes 180 tisíc slevových kupónů. Třináct tisíc zákazníků svůj kupón využilo a ušetřilo tak už přes 630 tisíc korun,“ říká Alice Škývarová, manažerka rozvoje bankomatů GE Money Bank, a dodává: „Množství partnerů, u kterých mohou klienti své slevy uplatnit, se neustále zvyšuje. Cílová nabídka programu GEniální výběr bude postupně zahrnovat slevové kupóny partnerů v sedmi různých kategoriích. Příležitost bude jak pro firmy s celostátní působností, tak pro lokální obchodníky.“

 

Partneři GEniálního výběru

V současnosti mají uživatelé bankomatů GE Money Bank na výběr slevové kupóny u dvou partnerů. V lékárnách Dr.Max získají na kupón slevu 50 Kč při nákupu zboží nad 500 Kč, nebo v případě nákupu nad 1000 Kč ušetří se stejným kupónem 100 Kč. Nová možnost výhodnějšího parkování u letiště Praha na GO parkingu zase potěší ty, kteří si letí prodloužit léto k moři nebo cestují raději na podzim. Se slevovým kupónem mohou totiž parkovat u letiště šest dnů se slevou 400 Kč (a zaplatí tak jen 500 Kč). Při parkování déle než šest dnů ušetří majitelé slevových kupónů minimálně 10 % ze standardních cen.

 

Od října 2011 se program GEniální výběr rozšíří opět o nabídku restaurací McDonald’s. V této síti získají uživatelé bankomatů na slevový kupón stejně jako v srpnu extra velké Big Mac McMenu za zvýhodněnou cenu 139 Kč s jedním sendvičem Big Mac navíc. Pro další měsíce tohoto roku také McDonald’s připravuje novinky v produktové nabídce GEniálního výběru. GE Money Bank síť partnerů postupně dále rozšiřuje a pravidelně obměňuje. Na výběr bude z těchto kategorií: Restaurace a gourmet, Zábava a volný čas, Zdraví a krása, Rodina a děti, Móda a styl, Koníčky a cestování, Bydlení a elektro.

 

Nadstandardní funkce bankomatů GE Money Bank

Bankomaty GE Money Bank nabízí svým uživatelům kromě odměn řadu dalších funkcí. Mezi nadstandardní služby patří přehledný „minivýpis“ posledních 10 transakcí kartou nebo možnost darovat peníze na dobročinné projekty Českého výboru pro UNICEF. Klienti GE Money Bank mají na bankomatech dále možnost si zažádat o půjčku, navýšit si úvěrový rámec kreditní karty, zjistit stav odměn získaných v programu bene+, zadávat příkazy k úhradě a bankomat je také upozorní na expiraci karty. Ověřit si zůstatek na běžném účtu nebo změnit PIN na kartě si mohou i klienti ostatních bank. V souvislosti se zavedením nové služby vydávání kreditních karet na počkání přibyla na bankomatech funkce aktivace těchto karet.

 

Síť 677 bankomatů GE Money Bank je čtvrtá největší v České republice a stále roste. Do konce letošního roku se jejich počet zvýší o dalších 18 bankomatů a v příštím roce jich přibudou další desítky. Nepůjde jen o standardní výběrové bankomaty, ale také o vkladové. Ty jsou již nyní součástí většiny poboček GE Money Bank v obchodních centrech, v současné době jich banka má 18. Aktuální mapu bankomatů GE Money Bank spolu s přehledem všech dostupných služeb naleznou klienti na www.gemoney.cz/bankomaty.



Slevové kupóny z bankomatů GE Money Bank ušetřily přes 630 tisíc

Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12596006784

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více