Slevové portály Berslevu.cz a Berzboží.cz jsou novými partnery AXA CLUBU


04. 04. 2012  11:20     tz     komentáře (0)

Novým partnerem věrnostního programu AXA CLUB je dvojice internetových slevových stránek Berslevu.cz a Berzboží.cz. Držitelé AXA karty při každém nákupu jakéhokoliv zboží/služby na těchto stránkách získají 11 % z útraty zaplacené AXA kartou jako bonus, který se jim připíše na účet jejich penzijního připojištění, nebo jej můžou použít na úhradu mimořádného pojistného či jako investici do podílových fondů AXA.





„Skupina AXA pracuje na rozšiřování sítě partnerů AXA CLUBU a samozřejmě při tom sleduje i aktuální společenské trendy. Slevové portály patří v současnosti k největším fenoménům českých nákupů na internetu,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

 

Berslevu.cz je jedním z nejnavštěvovanějších tuzemských slevových portálů. Se slevami 40 až 90 % zde lze zakoupit konzumace v restauracích, služby kosmetických, masážních a kadeřnických salónů, adrenalinové a sportovní aktivity, ale i estetické zákroky na renomovaných klinikách či zajímavé zahraniční zájezdy.

 

„Portál Berslevu.cz jako první v České republice pojistil všechny své vouchery. Nakupující tak má díky AXA ASSISTANCE jistotu, že mu bude vždy poskytnuto přesně to, za co zaplatil. V případě, že zákazník po předložení voucheru získá službu, která se znatelně odlišuje od původní nabídky, nebo je z jakéhokoliv důvodu oprávněně nespokojen, ve velmi krátké době dostane své peníze zpět. Pojištění voucherů od AXA ASSISTANCE chrání nakupujícího také proti úpadku poskytovatelů,“ řekl David Antić, spolumajitel portálů Berslevu.cz a Berzboží.cz.

 

Slevový portál Berzboží.cz nabízí prodej výrobků světově známých firem až se 70% slevou. Server nabízí široký výběr kvalitního, módního a stylového oblečení, kosmetiky, parfémů, hodinek, šperků, módních doplňků a mnoho dalšího.

 

AXA CLUB

AXA CLUB je věrnostní program pro klienty finanční skupiny AXA, kteří tak mohou získat unikátní platební kartu a také asistenční služby v domácnosti v hodnotě až 49 000 korun ročně. S AXA kartou získávají při každé platbě bonus, díky kterému mohou uspořit více peněz na stáří, platit méně na pojistném nebo navýšit investice v rámci jiných produktů skupiny AXA. Bonus vždy činí minimálně 1 % z každé platby kartou, u partnerů programu však dosahuje až 17 %. Díky těmto unikátním vlastnostem se AXA karta stala již třikrát za sebou platební kartou roku v prestižním ocenění Zlatá koruna.

 

Partneři AXA CLUBU: bonusy při platbách AXA kartou

UniCredit Bank 1 % z každého dalšího nákupu
Benzina

0,5 Kč za každý načerpaný litr + 1 % z ceny transakce

(kromě vybraných čerpacích stanic)
Berslevu.cz 11 % z každého nákupu
Berzboží.cz 11 % z každého nákupu
Bontonland 6 % z každého nákupu
Datart 4 % z každého nákupu
eiffel optic 10 % z každého nákupu
el nino parfum 6 % z každého nákupu
EXIM TOURS 5 % z celkové ceny last minute 9 % z celkové ceny
Hervis 4 % z každého nákupu
Kanzelsberger 8 % z každého nákupu
Kobe restaurant 17 % z každé útraty
Sushi Point 17 % z každé útraty
Penny Market 4 % z každého nákupu nad 500 Kč
Salon vín ČR 9 % z každého nákupu
Schlecker 4 % z každého nákupu
SIKO KOUPELNY

4 % z každého nákupu (ve vybraných prodejnách)

Sushi Point 17 % z každé útraty
 


Slevové portály Berslevu.cz a Berzboží.cz jsou novými partnery AXA CLUBU

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15165637600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více