Sociální obchodní síť eToro vstoupila s podporou Sberbank CZ do České republiky


18. 03. 2018  11:02          komentáře (0)

eToro je přední světová sociální obchodní síť s více než 9 miliony registrovaných investorů ze 170 zemí světa. S podporou Sberbank CZ eToro (Euro) Limited vstupuje na český trh.

Sociální obchodní síť eToro vstoupila s podporou Sberbank CZ do České republiky




eToro je jedinečná sociální obchodní síť, kde spolu mohou investoři komunikovat, projednávat své investiční strategie nebo, díky patentované technologii CopyTrader, kopírovat úspěšnější investory. Platforma je nyní nově k dispozici v českém jazyce. Čeští investoři tak mají přístup k obchodování s více než 1 200 nástroji, od akcií, ETF a měnových kurzů po nejrůznější indexy a největší světové kryptoměny. V rámci platformy mohou také diskutovat o svých obchodních strategiích s celou globální komunitou eToro.

„Sberbank CZ podporuje nové technologie a využívání robotiky v bankovnictví. eToro unikátně propojuje svět investic se sociálními sítěmi. A s uvedením na český trh se lokálním investorům otevírá možnost komunikovat a vzájemně se propojovat při rozhodování o svých investicích,” říká Jiří Antoš, člen představenstva Sberbank CZ.

„Vztah se Sberbank v dalších částech světa nám umožnil získat významný počet investorů, k nimž bychom se jinak velmi pravděpodobně složitě dostávali. Chceme na tomto úspěchu stavět a dále rozšiřovat naši globální komunitu. Vstup do České republiky je toho jasným důkazem,“ říká Yoni Assia, generální ředitel eToro.

eToro nabízí tři způsoby investování v závislosti na investiční zkušenosti a strategii klienta: CopyTrader umožňuje automaticky kopírovat obchody provedené nejlepšími investory. Tento způsob byl vyvinut hlavně pro obchodníky, kteří nemají dostatek času nebo zkušeností s používáním tradičních metod online obchodování.

CopyFunds je prostředek k investování na více trzích na základě předem stanovených investičních strategií. Jedním z příkladů může být BigTech CopyFund, který dává investorům přístup do oblastí, jako jsou telekomunikace, zábava, e-commerce či softwarová řešení. CopyFund je spravovaný investiční komisí eToro, která pravidelně vyvažuje jeho alokace.

Manuální obchodování je určeno pro zkušené investory. Pro vyzkoušení nejrůznějších strategií a úrovní rizika mohou klienti využít demo verzi s virtuálním vkladem 100 000 dolarů. K dispozici jsou i vzdělávací příručky a instruktážní videa.



Sociální obchodní síť eToro vstoupila s podporou Sberbank CZ do České republiky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15699955456

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více