Soutěž Léto s kartou:
nejaktivnější cestovatel získá 25 tisíc korun


12. 04. 2017  16:25          komentáře (0)

Na začátku dubna spouští český Home Credit soutěž Léto s kartou. Hlavní výhru 25 tisíc korun si odnese cestovatel, který navštíví nejvíce výletních míst v České republice, zaplatí zde kartou od Home Creditu a podělí se o fotky z místa na facebookové stránce Léto s kartou. Finanční odměnu získá celkem deset soutěžících.

Soutěž Léto s kartou: nejaktivnější cestovatel  získá 25 tisíc korun




Léto s kartou je nová soutěž pro všechny uživatele kreditních karet českého Home Creditu. Jeden ze soutěžících získá ve finále 25 tisíc korun. Zkrátka ale nepřijdou ani ostatní. Finanční výhru si totiž odnese i dalších devět majitelů kreditních karet, kteří do konce srpna navštíví nejvíce míst v České republice, zaplatí zde kartou a podělí se o své fotky z místa na facebookové stránce Léto s kartou. Smutní nemusí být ani cestovatelé na nevýherních místech, zůstanou jim přece skvělé zážitky. „Kreditní karta pro nás není jen obyčejný platební nebo úvěrový nástroj. Naše soutěž dává kartě další rozměr: lidé s ní mohou sdílet své životní příběhy a každodenní radosti. Chceme být součástí příběhů našich klientů, proto jsme se rozhodli odměnit je za sdílení zážitků,“ dodává k soutěži Jana Studničková, marketingová ředitelka společnosti Home Credit.

A jak se do soutěže zapojit? Pokud plánujete s rodinou výlet například na Karlštejn, nezapomeňte si vzít s sebou kreditní kartu Home Creditu. Zaplaťte s ní vstupné nebo útratu v krámku se suvenýry a vyfoťte se třeba na cestě k hradu. „Potom už jen stačí dát lajk facebookové stránce Léto s kartou, poslat nám v soukromé zprávě jméno, příjmení a datum narození a sdílet snímky z výletů. Za každé navštívené místo je připsán vždy jeden bod,“ upřesňuje Adriana Boďová, specialistka na sociální sítě Home Creditu. Body za všechna navštívená místa se sčítají. Nemusíte jezdit jen po hradech, zámcích či muzeích. Můžete se podívat i do zapadlé vesničky na moravském venkově, vyjít na Ještěd nebo jezdit na kole kolem lipenské přehrady. Všechna místa se počítají!

Soutěž startuje 10. dubna a potrvá až do posledního srpnového dne. Následně budou sečteny body všech soutěžících a sestaveno výsledné pořadí. V případě rovnosti bodů u dvou adeptů na výhru rozhodne počet lajků, které soutěžící nasbírali u všech svých fotek. „Pokud ani součet lajků nerozhodne, vyzveme po skončení soutěže ostatní členy skupiny, aby svými lajky rozhodli o výsledném pořadí. Čím zajímavější záběry se podaří lidem získat, tím více lajků mohou ve finále mít,“ uzavírá Boďová.

Více o soutěži se dočtete na stránce Léto s kartou



Soutěž Léto s kartou: nejaktivnější cestovatel získá 25 tisíc korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16520013440

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více