Soutěž o výklad pojmu RPSN:
Rozhodněte o vítězi


15. 11. 2014  00:37     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ SERIÁL - SOUTĚŽ O VÝKLAD POJMU RPSN: Soutěž o výkla pojmu RPSN je ve finále. Rozhodněte, který návrh nejlépe vystihuje zkratku a význam tohoto důležitého ukazatele.

Soutěž o výklad pojmu RPSN: Rozhodněte o vítězi




Už jen naši čtenáři rozhodnou o vítězném návrhu na výklad pojmu RPSN v naší anketě. Který návrh je dle vašeho názoru a pohledu nejlepší?

Je to zatím vedoucí Rád Poznám Skutečné Náklady, který se stal také favoritem naší odborné poroty, nebo se vám líbí spíše zatím druhý v pořadí Roční Procento Skutečných Nákladů? A co třetí povedený návrh Rozumím Půjčkám, Srovnávám Náklady? Vybírat můžete stále ze čtrnácti návrhů, které pro vás naše odborná porota zvolila.

Průběžné pořadí našeho hodnocení:

hodnocení RPSN

Počet hlasujících se už blíží ke stovce. Vítězný návrh se stane následně oficiálním výkladem zkratky RPSN, který budeme jako server používat v našich materiálech a článcích a budeme tento návrh výkladu podporovat i pro používání dalšími médii.

Důvodem proč jsme vymysleli a spustili tuto soutěž je velmi velká neznalost tohoto ukazatele ze strany tuzemských spotřebitelů. Více než tři čtvrtiny lidí neví co zkratka RPSN znamená a co představuje. Většina lidí tak hledí při výběru půjčky pouze na výši úrokové sazby, což je velmi zavádějící údaj, který neobsahuje ostatní náklady spojené s úvěrem. Naopak RPSN má za úkol v procentním vyjádření zahrnout všechny související roční náklady na tento úvěr, včetně poplatků, provizí či nejrůznějších administrativních nákladů.

HLASOVAT PRO SVÉHO FAVORITA MŮŽETE ZDE!

RPSN



Soutěž o výklad pojmu RPSN: Rozhodněte o vítězi

Diskutovat (0)