Soutěž s Cetelem a naším serverem zná své vítěze


26. 10. 2012  17:47     Patrik Nacher     komentáře (0)

Do soutěže o zvyšování finanční gramotnosti s Cetelem a serverem www.bankovnipoplatky.com, která se uskutečnila v září, se zapojilo 374 čtenářů, kteří odpovídali na deset otázek.





Abychom mohli odeslaný formulář zařadit do slosování o cenu, musel respondent správně odpovědět na všech 10 otázek. Ačkoliv byla první otázka tentokrát anulována, jelikož formulář u této položky byl špatně naprogramovaný a evidoval korektní odpovědi jako chybné, ani úspěšnost u zbylých otázek nebyla slavná. Správně odpovědělo na 9 otázek jen 64 návštěvníků, což znamená, že úspěšných bylo jen něco málo přes 17%. Rozbor správných a špatných odpovědí najdete ZDE. V pátek 26. října jsme v centrále Cetelem na Smíchově v Praze vylosovali vítěze naší soutěže (viz foto). Losování se zúčastnila tisková mluvčí společnosti Barbora Minksová a ředitel marketingu a komunikace Tomáš Siegler. Poprvé se soutěžilo o 5 cen – o dotykový tablet „Apple iPad 2 black“, společenské stolní hry „Monopoly Edice Banking“, psací soupravy Parker a sady hlavolamů. Vítězi se stali: Tablet Apple iPad 2 black vyhrála Eliška Veselá z Mostu, která si cenu převezme osobně na konci listopadu. Společenské stolní hry Monopoly Edice Banking získali Jiří Sychrava z Olomouce a Eliška Jeníčková z Mostu. Psací soupravy Parker a sady hlavolamů udělají radost Robertu Mroczkowskému z Kadaně a Michalovi Bednářovi z Prahy. Všem šťastným soutěžícím ceny zašleme a samozřejmě přineseme fotky spokojených výherců. Gratulujeme.


Soutěž s Cetelem a naším serverem zná své vítěze

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15162811280

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3070
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7940
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8820
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6425
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0510
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0866
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více