Soutěž s Era půjčkou:
Eravan už zná své pronajímatele


31. 10. 2011  11:52     Denisa Salatková     komentáře (0)

Soutěž o pronájem karavanu a místa v luxusním kempu ve Francii, která byla součástí letní kampaně na Era půjčky, má své výherce. Na letní dovolenou u moře se mohou příští rok těšit Pavlína Prokešová z Mostu, Kateřina Maťochová ze Mšena a Ondřej Štegl z Praskačky. V soutěži bylo rozdáno i mnoho dalších atraktivních cen, včetně 15ti stylových iPadů 2.





„Smyslem kampaně bylo ukázat lidem, že sjednání některé z našich Era půjček je stejně výhodné a bezstarostné jako finanční výpomoc od dobrého přítele. V kampani jsme se tuto symboliku snažili vyjádřit prostřednictvím zapůjčení karavanu mezi známými. Hlavní cena v doprovodné soutěži je tedy logickým vyústěním celé podpory. Výhercům moc gratuluji a věřím, že prožijí s Eravanem plno krásných okamžiků,“ říká Petr Vondráček, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

 

Pro tři vylosované šťastlivce je na příští rok připraven obytný automobil („Eravan“) vybavený jídlem, pitím a zaplaceným místem v luxusním kempu u moře. V různých Finančních centrech po celé ČR bylo zároveň předáno celkem patnáct iPadů 2. Dalších 400 soutěžících vyhrálo slevový voucher do Alberta v hodnotě 400 korun. Všichni žadatelé o Era půjčky v období kampaně získali také slevu na zájezd ve výši 12 % od cestovní kanceláře Čedok.

 

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.

 

Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.



Soutěž s Era půjčkou: Eravan už zná své pronajímatele

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15524385776

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více