Soutěž s HOME CREDIT o mobilní telefon běží. Zúčastněte se!


27. 09. 2014  00:24     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Soutěž s HOME CREDIT je v plném proudu. Od počátku minulého týdne, se zůčastnilo již několik desíte soutěžících. Výhrát přitom můžete cenou výhru, kterou je mobilní telefon Samsung Galaxy S4

Soutěž s HOME CREDIT o mobilní telefon běží. Zúčastněte se!




Kromě uvedené výhry má pro vás soutěž další zajímavou hodnotu. A to ověření si vašich znalostí ze světa bankovnictví a půjček. Finanční gramotnost je v současné době velmi důležitá a orientace na tomto poli vám může ušetřit hodně peněz.

Soutěžní otázky, které vám přinášíme jsou přitom velmi praktické a všechny jsou z reálného života. Můžete tak odpovídat například na otázky typu 

- Co znamená zkratka RPSN? - Mimochodem ke zkratce RPSN jsme připravili velmi zajímavý projekt, který umožní široké veřejnosti se s tímto důležitým pojmem seznámit. Podrobnější informace naleznete ZDE!

- Jaká instituce schvaluje osobní bankrot? - k tomu můžeme dodat, že osobní bankrot je požehnáním pro dlužníky, ale může být hororem pro věřitele. Ze dne na den můžete přijít o svou pohledávku a dlužník si může mnout ruce. Článek o této problematice naleznete ZDE!

- Který údaje je při zvažování spotřebitelského úvěru důležitější? RPSN, nebo úrok? - k tomu lze dodat, že nejlepší je přečíst si o pojmu RPSN na našich stránkách, kde se dozvíte nejen odpověď na tuto otázku, ale též další zajímavosti a můžete se i zůčastnit soutěže o nejlepší výklad pojmu RPSN. Informace o RPSN nalznete ZDE!

- Rozdíl mezi úrokovou sazbou a RPSN je, že...to už určitě všichní víme, po přečteční článku je to jasné

a další zajímavé otázky naleznete v nové soutěži s HOME CREDIT. 

Boje o hlavní cenu se může zúčastnit ten, kdo odpoví správně na všech deseti otázek. Správně odpovídající následně postoupí do druhého kole, kde bude vylosován jediný výherce telefonu.

Zúčastnit soutěže s Home Credit na téma půjčky a RPSN se můžete přímo ZDE!

Samsung_GALAXY_S4_zoom_(White)



Soutěž s HOME CREDIT o mobilní telefon běží. Zúčastněte se!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15732313936

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více