Soutěžte s MasterCard v hypermarketech Interspar o dárky z edice filmu Piráti z Karibiku


18. 05. 2011  12:44     Anna Šámalová     komentáře (0)

Společnost MasterCard ve spolupráci s hypermarkety Interspar připravila pro držitele platebních karet MasterCard a Maestro soutěž o zajímavé ceny. Každý, kdo v období od 18. května do 24. května 2011 zaplatí v hypermarketech Interspar platební kartou MasterCard nebo Maestro, může vyhrát dárek z edice filmu Piráti z Karibiku v neznámých vodách od Disneyho. Celá soutěž bude doplněna speciální akcí pro děti, která proběhne od 19. – 21. 5. 2011 v Metropoli Zličín.





Držitelé platebních karet MasterCard a Maestro se mohou zúčastnit soutěže, která odstartuje ve středu 18. 5. 2011 a poběží do úterý 24. 5. 2011. Každý, kdo zaplatí kartou MasterCard nebo Maestro v hypermarketech Interspar, získá u pokladny speciální minci, se kterou se následně přemístí k MasterCard stánku s hosteskami. Ty pozná podle pirátských převleků. Nejprve zákazník hodí svoji minci do velké truhly, a tak potvrdí svoji platbu pomocí MasterCard nebo Maestro platební karty. Poté si ve stánku vybere jeden z 10 klíčů, kterým se bude snažit otevřít jednu ze tří připravených truhel. Pokud se mu zadaří, vyhrává obsah umístěný v dané truhle. Pro šťastlivce jsou připravené dárky z edice Disneyho filmu Piráti z Karibiku v neznámých vodách, jako například lístky do kina, DVD, kryty na mobil a další. „Tato kampaň vznikla jako první v ČR ve spolupráci se společností Walt Disney, se kterou MasterCard uzavřel víceletou partnerskou smlouvu. V této kampani se soustředíme na podporu plateb kartami MasterCard a Maestro přímo v místě prodeje. Zdůrazněn je zde prvek propojení rodinné zábavy při placení kartou. Kromě zmíněné soutěže v hypermarketech Interspar přinášíme našim klientům, a hlavně jejich ratolestem, také speciální akci s názvem Zaplať kartou MasterCard nebo Maestro a vstup na ostrov plný dobrodružství. Ta se odehraje v období od 19. – 21. 5. 2011 v Metropoli Zličín. Malí i větší si zde budou moci zahrát dobrodružnou hru Piráti z Karibiku na playstationu, nechat si namalovat pirátský obličej, nebo vytvarovat balon z pirátských motivů za pomoci balloon makera, říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. Nově MasterCard připravil i soutěž pro pokladní v hypermarketech Interspar. Jak už bylo zmíněno, pokladní rozdává zákazníkům za každou platbu kartou MasterCard nebo Maestro minci. Tyto mince obdrží pokladní na začátku své služby. Každá pokladní má na svých mincích uvedeno jedno konkrétní číslo. Na konci dne se sečtou mince vhozené do velké truhly u stánku s hosteskami. To číslo pokladny, které se v truhle objeví nejčastěji, vyhrává. Nejúspěšnější pokladní získává poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v hypermarketech Interspar.   „Jsme velmi rádi, že se kampaň společnosti MasterCard koná právě ve spolupráci s naší sítí hypermarketů Interspar, které jsou ideálním místem pro velké rodinné nákupy,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS.


Soutěžte s MasterCard v hypermarketech Interspar o dárky z edice filmu Piráti z Karibiku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12457945584

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více