Speciální nabídka LBBW Bank:
termínovaný vklad na tři měsíce s úrokem 3 % p.a.


11. 01. 2010  17:32     Martina Lambert     komentáře (0)

LBBW Bank přichází v těchto dnech s časově omezenou speciální nabídkou. IQ MAXI vklad umožňuje zhodnotit nové vklady po dobu třech měsíců vysokým úrokem 3 % p.a. Jako bonus k vkladu nabízí banka zdarma služby privátního bankovnictví včetně VIP Konta, zlaté platební karty a zvýhodněného domácího platebního styku, to vše po dobu trvání vkladu.





Tato speciální nabídka je podmíněna založením IQ MAXI vkladu na tři měsíce s minimálním celkovým vkladem ve výši jednoho milionu korun. Pro IQ MAXI vklad může klient využít maximálně polovinu celkového nového vkladu, druhou polovinu vkladu je možné uložit do jiných produktů LBBW Bank dle výběru klienta. Nabídka je platná do 15. 2. 2010.   VIP konto, které doplňuje tuto speciální nabídku, je standardně nabízeno zdarma pouze privátním klientům s vkladem u LBBW Bank ve výši minimálně 3 mil. Kč. V tomto případě ve spojení s IQ MAXI vkladem nabízí klientovi výhodné získání prestižní zlaté platební karty MasterCard Gold, dále zvýhodněný tuzemský platební styk, nadstandardní úrok v Kč i v jiných měnách, vysoký kontokorentní rámec a také individuální přístup privátního bankéře již při mnohem nižším vkladu.   IQ MAXI vklad je termínovaný vklad umožňující fyzickým osobám bezpečné uložení a zhodnocení jednorázově vložených volných finančních prostředků bez poplatků.   Více informací je k dispozici na www.lbbw.cz.


Speciální nabídka LBBW Bank: termínovaný vklad na tři měsíce s úrokem 3 % p.a.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12575093664

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více