Společnost J&T ASSET MANAGEMENT se přeměnila na J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST


10. 01. 2012  13:59     TZ     komentáře (0)

Ke konci roku nabylo právní moc usnesení rejstříkového soudu o fúzi společností J&T ASSET MANAGEMENT, INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. a bývalé investiční společnosti Atlantik Asset Management. Po spojení obou společností došlo k přejmenování firmy J&T ASSET MANAGEMENT na J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s., která je součástí nadnárodní finanční skupiny J&T.





Předmětem činnosti J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST, a.s. je především kolektivní investování spočívající ve vytváření a obhospodařování podílových a investičních fondů a to jak fondů pro širokou veřejnost, tak i fondů pro kvalifikované investory. Dále poskytuje investiční poradenství a aktivní správu finančního majetku osob, společností a institucí. Široká veřejnost může investovat do podílových fondů, které se dlouhodobě umísťují na špici v široké konkurenci fondů v České republice. Mezi nimi jsou  J&T OPPORTUNITY CZK, J&T OPPORTUNITY EUR, J&T Flexibilní dluhopisový fond a J&T KOMODITNÍ. Nově nabízí fondy J&T BOND CZK a J&T BOND EUR. Mezi fondy, které jsou určeny pouze kvalifikovaným investorům, patří J&T HIGH YIELD MONEY MARKET CZK I a II, J&T HIGH YIELD MONEY MARKET EUR.

 

Spolu s názvem se změnilo také představenstvo, které má nově tři členy. Předsedou představenstva J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOSTI je Mgr. Miloslav Zábojník, řádnými členy představenstva jsou Mgr. Eva Bryndová a Ing. Roman Hajda. V dozorčí radě je kromě předsedy Mgr. Ivo Enenkla také Štěpán Ašer, MBA a Ing. Igor Kováč.

 

Společnost je řádným členem Asociace pro kapitálový trh ČR -AKAT ČR, která je členem The European Fund and Asset Management Association (EFAMA).



Společnost J&T ASSET MANAGEMENT se přeměnila na J&T INVESTIČNÍ SPOLEČNOST

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15446502944

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více