Společnost MasterCard otevřela nový salonek na Letišti Praha


02. 08. 2012  11:45     tz     komentáře (0)

Společnost MasterCard ve spolupráci s Letištěm Praha slavnostně otevřela nový salonek MasterCard Lounge. Role čestné patronky otevření salonku se ujala paní Dagmar Havlová. MasterCard Lounge se pyšní vyjímečným designem a originálním řešením. MasterCard tak svým klientům nabízí nadstandardní služby od přednostního průchodu bezpečnostní kontrolou až po slevy na parkování. Věrnostní program MasterCard Elite určený držitelům prémiových karet MasterCard se rozrůstá o další benefit v podobě zvýhodněného vstupu do salonku.





Společnost MasterCard ve spolupráci s Letištěm Praha otevřela v červenci 2012 nový salonek v Terminálu 1 pražského letiště. Čestnou patronkou jeho otevření se stala paní Dagmar Havlová. MasterCard Lounge (situovaný v prostorách někdejšího Crystal Lounge) vyniká především moderním designem, který hostům přináší komfort i potřebné soukromí. Architektonické řešení salonku navrhl Atelier FD.

 .

Pobyt v salonku cestujícímu zajistí soukromí a pohodlí před odletem,“ vysvětluje ředitelka VIP služeb Letiště Praha Simona Svobodová a dodává: „Náš host si může vybrat místo v pracovní či relaxační zóně, občerstvit se, přečíst si denní tisk nebo si díky rychlému wi-fi připojení vyřídit e-maily, vytisknout či ofotit dokumenty.“ Pracovníci salonku hosty také informují o stavu jejich letu, poradí s připojením k internetu a dalšími záležitostmi, které cestujícího zajímají. Součástí salonku je také sprcha a další zázemí pro osobní hygienu.

 .  

Nový salónek slavnostně pokřtili (zprava) Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard Europe pro Českou republiku, Dagmar Havlová, čestná patronka otevření salonku a Jiří Pos, ředitel Letiště Praha

 

 „Držitelé prémiových karet MasterCard- Gold, Platinum, World a World Elite mohou salonek navštívit bezplatně až do konce roku 2012. Vstup do nového letištního salonku MasterCardLounge včetně jeho nadstandartních služeb se stává dalším z předních benefitů věrnostního programu MasterCardElite. Ten je určen především klientům s prestižními kartami MasterCarda poskytuje jim dokonalý komfort,“ říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

 .

Jsem potěšena., že jsem mohla být u slavnostního otevření nového letištního salonkuMasterCard Lounge, který bude k dispozici českým i zahraničním cestujícím. Jeho originální design i prvotřídní služby zaručují návštěvníkům potřebný komfort během jejich cestování. Salonek tedy bezpochyby zvyšuje úroveň letiště, které bude již brzy nést jméno Václava Havla,“ uvedla paní Dagmar Havlová, čestná patronka otevření salónku.

 

Klienti MasterCard mají navíc v rámci své návštěvy MasterCard Lounge zajištěn přednostní průchod bezpečnostní kontrolou. Dále mají možnost získat 10% slevu na standardní parkování nebo 20 % slevu ve VIP části krytého Parkingu C, a to po předchozí online rezervaci.

 

MasterCardLounge je přístupný držitelům vybraných prémiových karet a dál pak široké veřejnosti, protože i ten cestující, který nemá vstup do salonku automaticky zajištěný, si jej může zakoupit přímo na recepci salonku. Ceník je zveřejněn na webových stránkách letiště: www.prg.aero. Otevírací doba salonku je: pondělí – neděle, od 5:30 do 23:30 hod.

 .

V salonku je také k dispozici:

  • ·         Samoobslužný bar s občerstvením
  • ·         TV
  • ·         WIFI
  • ·         Denní tisk
 

V brzké době budou mít hosté salonku k dispozici on-line portál poskytující řadu benefitů, např. možnost stažení filmu, on-line verze magazínů nebo zprostředkovaný nákup v Duty Free Shopu.

 .

„Stále více našich zákazníků si bere do zahraničí platební kartu a také s ní zde hradí náklady spojené s cestováním. Platby kartami v cizině s sebou přinášejí v porovnání s placením v hotovosti řadu výhod. Kromě výhodnějšího směnného kurzu je platba kartou i mnohem bezpečnější,“ říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko: K platebním kartám jsou také často vázány různé doplňkové služby, jako je cestovní pojištění či pojištění odpovědnosti za škody. V mnohých případech pak není nutné sjednávat samostatné pojištění a platební karta vám tak šetří další peníze i čas. Právě salonek MasterCard Lounge je další příležitostí k tomu, využít svoji platební kartu, kterou máte sbalenou na své cesty. Věřím, že pobyt v salonku před namáhavou cestou, je k nezaplacení.“

MasterCard Elite Lounge

V rámci MasterCard Lounge mají cestující rovněž možnost pronajmout si VIP salonek nazvaný MasterCard Elite Lounge. „Jedná se o privátní salonek, který poskytuje naprosté soukromí. Ze salonku je impozantní panoramatický výhled na dění na letištní ploše,“ dodává Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko. Držitelé prémiových karet MasterCard si jej mohou pronajmout za výhodnějších podmínek.



Společnost MasterCard otevřela nový salonek na Letišti Praha

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12628335600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více