Spolupracujeme na novém seriálu na Primě:
Aneb co se do pořadu nevešlo


04. 12. 2014  00:29     Miroslav Zeman     komentáře (0)

ČTVRTEČNÍ SERIÁL - PRIMA RÁDCE - 15. DÍL: Patrik Nacher a náš server www.BankovniPoplatky.com se podílí na novém seriálu o financích na webu iPrima, který má za cíl zvyšovat finanční gramotnost veřejnosti. Vše zábavní a netradiční formou. V textu najdete VIDEO. Přejeme příjemný zážitek.

Spolupracujeme na novém seriálu na Primě: Aneb co se do pořadu nevešlo




V minulém, 14tém díle vyřešil Karel s Martou problém s havarijním pojištěním na své auto. Nyní už ví, kdy se jim havarijní pojištění vyplatí zřídit a k čemu je dobré. Zároveň už také ví, jak vybírat nejvýhodnější havarjní pojištění. Nemají se přitom řídit jenom samotnou cenou, ale také dalšími parametry produktu. Pro srovnání jim plně poslouží srovnávací tabulky a informace, které najdou nejen Marta s Karlem, ale i všichni ostatní na stránkách seriálu http://radce.iprima.cz/.

CELÝ 15. DÍL NAŠEHO SERIÁLU NALEZNETE ZDE!

smích

Bohužel tak jako všechno jednou skončí, končí i náš seriál, který jsme vám po patnáct týdnů přinášeli, a který vás nejen bavil, ale především vás vzdělával a poskytl vám velmi důležité informace pro úsporu vašich finančních prostředků.

smích2

Při natáčení se objeví spousta záběrů či situací, které nemůžete do pořadu zahrnout, protože se jedná o nějakou velmi vtipnou situaci, přeřek či nechtěný úšklebek. Tyto situace znáte především ze svátečních televizních novin, kde se vysílání nepodařených záběrů a přebrebtů stalo již tradicí. Proto i my využíváme těchto záběrů a přinášíme vám v posledním díle trošku odlehčení a zábavy.

smích3

smích4

ČLÁNKY ZE VŠECH DÍLŮ NAŠEHO SERIÁLU NAJDETE ZDE!



Spolupracujeme na novém seriálu na Primě: Aneb co se do pořadu nevešlo

Diskutovat (0)