Stavební spořitelna České spořitelny snižuje úrokové sazby u zajištěných úvěrů až na 3,55 %


05. 12. 2011  11:27     TZ     komentáře (0)

Nově mohou klienti Stavební spořitelny České spořitelny (SSČS) získat překlenovací úvěry HYPO TREND se zástavním právem k nemovitosti se sníženou úrokovou sazbou. SSČS poskytne úvěry HYPO TREND s ročním úrokem od 3,55 % p. a. pro úvěry s úrokovou sazbou pevnou na tři roky a dále s ročním úrokem od 4,10 % p. a. se sazbou pevnou po celou dobu splatnosti. Úroky z úvěru si lze navíc každoročně odečíst od daňového základu. Snížení úrokových sazeb znamená i změnu výše měsíčních splátek úvěru. Klient tak může získat 1 000 000 Kč za 4 700 Kč měsíčně.





  • -    SSČS snižuje úrokovou sazbu u zajištěných úvěrů HYPO TREND až o 0,35 % p. a.
  • -    Jen 3,55 % p. a. nově činí nejnižší úroková sazba úvěru HYPO TREND s úrokovou sazbou pevnou na tři roky; 4,10 % p. a. je nejnižší úroková sazba, která je pevná po celou dobu splácení
  • -    SSČS neváže poskytnutí snížené sazby na výši úvěru ve vztahu k hodnotě zastavované nemovitosti 
  • -    SSČS navíc nabízí možnost úvěrového pojištění také proti ztrátě zaměstnání a zvyšuje tak jistotu klienta ve schopnosti splácet úvěr

„Dalším snížením úrokových sazeb v rozmezí šesti týdnů reagujeme na poslední vývoj na trhu bydlení a zároveň chceme zvýšit dostupnost našich úvěrových produktů. Našim klientům nabízíme sníženou sazbu bez ohledu na to, o jak vysoký úvěr ve vztahu k hodnotě zastavované nemovitosti klient žádá,“ uvedl Jan Diviš, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele SSČS.

.

SSČS navíc nabízí výhodné a cenově zajímavé úvěrové pojištění pro případ smrti, invalidity a pracovní neschopnosti s možností se pojistit také proti ztrátě zaměstnání. Cena pojistného není ovlivněna věkem klienta, je stanovena jednotně a neznevýhodňuje tak některé věkové skupiny.



Stavební spořitelna České spořitelny snižuje úrokové sazby u zajištěných úvěrů až na 3,55 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15521341920

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více