Stavební spořitelna ČS zasílá SMS k úvěrovým účtům také na pevné linky


13. 01. 2011  11:51     Kristýna Havligerová     komentáře (0)

-    SSČS zasílá informační SMS k úvěrovým účtům na čísla všech telefonních operátorů -    SSČS zasílá informační SMS k úvěrovým účtům jako hlasové zprávy na pevné linky -    Službu využívá více než 50 % klientů, kteří uzavřeli po zavedení služby v červnu 2010 úvěrovou smlouvu -    Předpokládaný nárůst využívání služby je na 75 %   Stavební spořitelna České spořitelny (SSČS) rozšířila službu zasílání SMS k úvěrovým účtům. Nově je zasílá nejen na telefonní čísla všech mobilních operátorů, ale také jako hlasovou zprávu na pevné linky. Zasílání SMS je součástí správy a vedení účtu a pro klienty je zdarma. Díky úvěrovým SMS mají klienti aktuální informaci o realizovaných transakcích na účtech úvěru ze stavebního spoření nebo překlenovacího úvěru.   O službu projevila zájem již více než polovina úvěrových klientů, kterým SSČS poskytla od konce června loňského roku do konce téhož roku úvěr. SSČS předpokládá nárůst zájmu klientů o tuto službu v roce 2011 na cca 75 % u nově uzavřených úvěrových smluv. Služba je na trhu stavebního spoření ojedinělá.   SSČS poskytuje službu SMS k úvěrovému účtu klientům, kteří o ni požádají v Žádosti o poskytnutí úvěru. Službu si může objednat i dodatečně každý klient, který uzavřel se SSČS smlouvu o poskytnutí úvěru, a to formou individuální žádosti zaslané v dopise na adresu SSČS nebo prostřednictvím formuláře umístěného na stránkách www.burinka.cz.   SSČS prostřednictvím SMS okamžitě informuje klienta o realizované operaci na jeho účtu úvěru ze stavebního spoření nebo překlenovacího úvěru. Zprávy navíc klienta upozorňují, že je v prodlení s plněním některých ze svých závazků. Zprávy SSČS zasílá na telefonní číslo, které klient uvede v Žádosti. Klient může v průběhu smluvního vztahu telefonní číslo měnit, případně i službu zrušit. O tyto změny, které nejsou zpoplatněny, klient musí písemně požádat.  

V případě, že klient uzavřel více úvěrových smluv, SSČS bude zasílat SMS ke všem aktivním úvěrům, ale pouze na jedno zvolené telefonní číslo. Klient si může také vybrat, k jakým konkrétním úvěrům chce SMS zasílat.



Stavební spořitelna ČS zasílá SMS k úvěrovým účtům také na pevné linky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16439137840

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více