Studenti si díky ČSOB vydělávají na Facebooku


07. 06. 2012  16:33     tz     komentáře (0)

ČSOB vybrala osm e-Ambasadorů, kteří na Facebooku na stránkách studentského konta www.facebook.com/CSOBStudentskeKonto budou pravidelně „postovat“ zajímavosti z oblastí jako je hudba, film, nákupy, slevy, technologie či sport. Vybraní studenti středních a vysokých škol si vydělají 2 000 korun měsíčně s možností získání dodatečného bonusu za něco, co dělají běžně a baví je to.





„Těší nás, že facebooková stránka ČSOB Studentského konta Plus má od svého spuštění na začátku dubna už více než 4 800 fanoušků a noví uživatelé se registrují každý den,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Na začátku června se na zdi studentského konta objevily první příspěvky mladých ambasadorů, kteří své postřehy a zajímavosti z jimi spravovaných oblastí budou s fanoušky sdílet až do konce tohoto roku,“ doplňuje Jana Opršalová.

 

Mezi vybrané šťastlivce patří i Jakub, 24letý student Univerzity Jana Amose Komenského v Praze. „Film je velkou součástí mého života. Vyznám se v něm a kamarádi často dají na má filmová doporučení. Díky ČSOB jsem dostal šanci rozšiřovat obzory mnoha lidem, těm, kteří jsou fanoušky stránek studentského účtu. A nejen to. Za tuto činnost, která je pro mě koníčkem, si dokonce vydělám peníze,“ říká Jakub o své nové brigádě.

 .

 

Do konce května probíhala také soutěž o nejlepší digitální album. Celkem soutěžilo 230 alb, tedy 2 760 soutěžících. Tři nejlepší alba vybírá komise z prvních dvaceti alb (od unikátních autorů) s nejvyšším počtem hlasů. Autoři tří vítězných alb získají Apple iPod Touch a 11 označených tváří v každém albu Aple iPod Shuffle. Celkem tak bude oceněno 36 lidí. 

 

 

ČSOB Studentské konto Plus přináší mladým klientům mnoho výhod. Studenti mají zdarma v rámci konta vedení účtu s elektronickými výpisy a mezinárodní platební kartu se zabezpečením 3D Secure. Díky elektronickému bankovnictví a ČSOB Smartbankingu, mají studenti ke svému účtu přístup téměř kdykoli a odkudkoli. Do 21 let navíc studentům k založení konta stačí pouze občanský průkaz a později platné potvrzení o studiu. Na podzim se studenti mohou těšit na další soutěže na Facebooku a nové studentské konto.



Studenti si díky ČSOB vydělávají na Facebooku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15498840128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více