Tisková konference s vyhlášením GEEN Nejvstřícnější banky se povedla


02. 05. 2015  00:16     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Aktualizováno: Tisková konference na níž organizátor a majitel serveru Bankovní poplatky Patrik Nacher vyhlásil GEEN Nejvstřícnější banku za roku 2014 se velmi dobře podařila. ČTĚTE DÁLE!

Tisková konference s vyhlášením GEEN Nejvstřícnější banky se povedla




Tisková konference proběhla ve středu, dne 22. 4. 2015 v 11 hodin v baru Bílá Vrána - www.barbilavrana.cz. Tuto provozovnu zvolil organizátor především z důvodu orientace hodnocení na osoby se zdravotním postižením, které zde pracují. Tito lidé se o účastníky konference velmi dobře postarali a pohostili je. 

V příjemném prostředí baru Bílá Vrána pak proběhlo vyhlášení výsledků projektu prvního klientského ratingu bank a předání certifikátů zástupcům vítězných bank, tedy panu Janu Bláhovi, řediteli  obchodu a marketingu za vítěznou Fio banku, dále Tomášovi Brychovi, vedoucímu marketingové komunikace za druhou v pořadí Air Bank, a Ivo Polišenskému, řediteli marketingu a komunikace třetí v pořadí UniCredit Bank.

Současně byl na tiskové konferenci představen nový titulární partner projektu společnost GEEN - GENERAL ENERGY, a.s.

Tato společnost, která se zabývá investicemi do obnovitelných zdrojů energie a jejich provozováním, se tak stala partnerem férového a průhledného hodnocení bank, které je vyhlašováno každé čtvrtletí a za celý rok.

Velký zájem vyvolala tisková konference a zájem o výsledky i u novinářů a zástupců médií, kteří se zde sešli ve velmi hojném počtu. 18 účastníků tiskové konference, se tak jako první dozvěděli výsledky hodnocení bank za celý rok 2014. To se následně projevilo ve velmi široké medializaci výsledků a zájmu o výsledky ze strany veřejnosti.

Vstřícná_banka_2015_06

Netradiční byla tisková konference GEEN Vstřícné banky i v tom, že se zde nedávaly dary novinářům, jako je tomu běžné, ale naopak novináři svou účastí obdarovali osoby se zdravotním postižením. Každý novinář totiž svou účastí na tiskové konferenci přispěl prostřednictvím organizátora tisíc korun na některou z činností péče o osoby se zdravotním postižením.

Vstřícná_banka_2015_09

Celkem tak novináři přispěli na pomoc OZP částkou 8 000 Kč. Redakcemi, které vyslaly své novináře na tiskovou konferenci, a tím se podílely na podpoře OZP, byly:

- Deník

- časopis Bankovnictví

- Parlamentní listy

- Lidové noviny

- Podnikání a obchod

- Novinky.cz

- Spotřebitel

- TV Prima

Děkujeme tímto všem novinářům, kteří informovali své čtenáře o výsledcích hodnocení bank a třeba tím i přispěli k lepší orientaci svých čtenářů na bankovním trhu v ČR. Děkujeme také všem čtenářům, kteří projevují o hodnocení bank zájem a dokonce se tímto hodnocením řídí při výběru banky, nebo konkrétního produktu. Děkujeme také bankám samotným, které výsledky hodnocení velmi citlivě vnímají a berou je jako zpětnou vazbu pro zlepšování svého chování a přístupu vůči svým klientům.

Vstřícná_banka_2015_17

Vstřícná_banka_2015_01

Vstřícná_banka_2015_18

 

 



Tisková konference s vyhlášením GEEN Nejvstřícnější banky se povedla

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor