Tiskovým mluvčím banky Zuno je Vladimír Michna


10. 06. 2014  11:23     TZ     komentáře (0)

Novou posilou oddělení komunikace online banky Zuno, jediné banky bez kamenných poboček v České republice a na Slovensku, je Vladimír Michna (33). Bude zajišťovat externí komunikaci banky a mediálně zaměřené projekty na českém trhu. V tandemu působí společně s Lukášem Tomisem, který je mimo jiné zodpovědný nejen za komunikaci banky na českém a slovenském trhu, ale i za veškeré aktivity v oblasti content marketingu a sociálních sítí. 

Tiskovým mluvčím banky Zuno je Vladimír Michna




Vladimír Michna má osmileté zkušenosti z médií a public relations. Pracoval jako redaktor v ekonomické redakci ČTK, v TV Nova nebo jako hlavní editor serveru Novinky.cz.

Dva roky působil v agentuře Havas PR Prague, kde měl na starosti právě banku Zuno. S agenturou získal ocenění na České ceně za PR a European Excellence Awards 2013.

„První pololetí roku 2014 bylo pro nás velmi úspěšné. Dosáhli jsme hranice 230 000 klientů a i nadále se zaměřujeme právě na český trh. Proto je logické mít v týmu člověka, který dobře zná z vlastní zkušenosti česká média, umí se orientovat v ekonomických tématech a bude také velkým přínosem pro všechny oblasti content marketingu,“ říká šéf marketingu Zuno Bohdan Fedor.

Vladimír Michna vystudoval politologii a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci se stáží na Queen Mary University v Londýně. Hovoří anglicky a německy. Mezi jeho záliby patří rodina, fotbal, běhání a rocková hudba.

Zuno_V.__Michna_foto (1)



Tiskovým mluvčím banky Zuno je Vladimír Michna

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16356253328

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více