Tváří podzimní kampaně ČSOB bude opět rybář Jakub Vágner


01. 09. 2011  10:29     Pavla Hávová     komentáře (0)

Stejně jako na začátku letošního roku bude i na podzim Jakub Vágner tváří nové kampaně ČSOB, která bude zaměřena na podporu spoření a investování. Kampaň poběží od 1. září do 31. října ve formě televizních spotů, inzerce v tisku a na internetu, na venkovních plochách a samozřejmě nebude chybět podpora na pobočkách ČSOB v podobě plakátů a letáků.





„Naše první letošní kampaň na podporu investic byla úspěšná, proto jsme se rozhodli ji zopakovat a tváří kampaně se opět stal známý rybář a dobrodruh Jakub Vágner. Pro klienty jsme také připravili malé dárky, které jsou tematicky vázané k Jakubovu rybaření,“ řekl Tomáš Brych, ředitel marketingové komunikace ČSOB.   V průběhu kampaně bude klientům k dispozici kombinovaná nabídka zajištěných fondů v čele s klikovovou strukturou a osvědčeným Maxima Investem Duo Bonus 3. Novinkou v oblasti otevřených podílových fondů je fond kopírující index pražské burzy, který klientům nabízíme od druhé poloviny srpna.   Pro komunikaci nové kampaně zvolila banka všechny stávající osvědčené metody. Kampaň tak bude k vidění v televizi a na internetu, také na venkovních billboardech a plakátech na pobočkách. Součástí bude i inzerce ve vybraných denících a časopisech a advertorialy ve vybraných ekonomických a společenských médiích.


Tváří podzimní kampaně ČSOB bude opět rybář Jakub Vágner

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12544956688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více