U GE Money Bank se půjčuje bez poplatků


31. 01. 2013  14:00     tz     komentáře (2)

Expres půjčka i Konsolidace půjček od GE Money Bank jsou od 1. února bez poplatků. Banka u nových spotřebitelských půjček ruší poplatky za poskytnutí úvěru, za vedení úvěrového účtu i za předčasné splacení. Nabídka platí bez časového omezení a vztahuje se i na stávající klienty, kteří budou mít možnost svoje staré úvěry refinancovat např. pomocí Konsolidace půjček. Od února i tyto refinancované úvěry budou klienti splácet bez poplatků. V druhé polovině února navíc GE Money Bank zruší poplatek za vedení úvěrového účtu také u nově sjednaných hypoték.

U GE Money Bank se půjčuje bez poplatků




„Zákazníci mají o úvěry bez poplatků velký zájem. Nabídli jsme je o letních prázdninách a před Vánoci a objem nových Expres půjček se tehdy zvýšil skoro o čtvrtinu. Proto jsme se rozhodli úvěrové poplatky od února definitivně zrušit,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „Tento vstřícný krok vůči zájmu a přání klientů je o to významnější, že ho děláme jako dvojka na trhu spotřebitelských úvěrů,“ dodává Radek Ženka.

Noví i stávající klienti můžou o půjčku bez poplatků zažádat na kterékoliv z 260 poboček GE Money Bank, prostřednictvím webu nebo Internet Banky. K podpisu smlouvy stačí dva doklady totožnosti, potvrzení o pravidelném měsíčním příjmu a v případě Konsolidace půjček také dokumentace k refinancovaným úvěrům od bank a splátkových společností. Poplatek za vedení úvěrového účtu nebudou od poloviny února platit ani klienti, kteří si v GE Money Bank nově sjednají hypotéku.

Konsolidaci půjček nabídla GE Money Bank jako první v Česku pro celou rodinu. Až tři členové domácnosti můžou optimalizovat svoje rozpočty společně a dosáhnout tak větších úspor. V rámci jedné žádosti lze sloučit několik typů úvěrů, jako jsou spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky od splátkových společností, do maximální výše 600 000 Kč. Dobu splácení je možné rozvrhnout dle potřeb klienta, a to až na 96 měsíců.

Expres půjčku od GE Money Bank lze získat ve výši od 30 do 600 tisíc korun, banka nevyžaduje žádné zajištění úvěru. O poskytnutí se rozhoduje na počkání, peníze může mít klient na svém účtu do pěti minut po podpisu smlouvy. Dobu splatnosti si zákazníci mohou standardně zvolit podle svých požadavků v délce 24 až 96 měsíců.



U GE Money Bank se půjčuje bez poplatků

GE si to vynahradí jinde
Od června GE zdražuje vedení účtu Genius Active o 10 Kč. To je jeden z nejrozšířenějších účtů a pomě...
Keci kecičky.
Jaksi zapoměli u GE Money Bank uvádět fakt, že v loňském roce navýšili poplatek za vedení např. úvěr...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15646024656

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více