UniCredit Bank hlásí rekordní zájem o Program DUET


22. 11. 2010  19:16     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Po dvou měsících od uvedení této novinky na trh vložili klienti do Programu DUET (dříve DUO) více než půl miliardy korun. Program DUET unikátním způsobem kombinuje termínovaný vklad a pečlivě vybranou investici. Klient získá termínovaný vklad s garantovaným výnosem 2,5 % pro první šestiměsíční období a potenciál vyššího výnosu díky zvoleným investičním produktům z široké nabídky fondů Pioneer (s výjimkou fondů peněžního trhu) nebo strukturovaných dluhopisů UniCredit Bank.





V reakci na požadavky klientů, kteří vyžadují co nejbezpečnější formy zhodnocení volných finančních prostředků v kombinaci se zajímavým výnosem, přišla UniCredit Bank v září 2010 na trh s Programem DUO (aktuálně DUET). Minimální investice v případě Programu DUET činí 300 tisíc Kč a je stejným dílem rozložena na depozitní (termínovaný vklad) a investiční část. UniCredit Bank uvedla na trh novinku s časovým omezením. Očekávaný zájem jak stávajících klientů, tak i nových potenciálních zákazníků se potvrdil. „Poslední týdny nám ukázaly, že klienti vedle zvýhodněného termínovaného vkladu oceňují zejména širokou nabídku investičních příležitostí Programu DUET, tvořenou více než 50 fondy Pioneer a strukturovanými dluhopisy UniCredit Bank. Nejvyužívanějšími produkty investiční části se staly obligační a zajištěné fondy Pioneer a zejména Strukturovaný dluhopis Quattro forte 2013,“ komentuje poptávku Ondřej Lokvenc, manažer Segmentu Personal Banking UniCredit Bank. Kombinace termínovaného vkladu a investiční části umožnila klientům mimo jiné investovat i do Strukturovaného dluhopisu Quatrtro forte 2013 s tříletým investičním horizontem, 100% garancí návratnosti a možností podílet se na posilování koše měn komoditně silných zemí. Samotný Strukturovaný dluhopis Quatrtro forte 2013 vyvolal přitom v posledních týdnech rekordní zájem o strukturované dluhopisy vydávané UniCredit Bank CZ. Díky Programu DUET však klienti zároveň získali zvýhodněný termínovaný vklad, ze kterého budou mít peníze dostupné již po 6 měsících.

Potvrzuje se tak, že klienti preferují možnost volby ze široké nabídky investičních příležitostí a ochranu investice s možností zajímavého zhodnocení,“ doplňuje Ondřej Lokvenc. Mezinárodní zkušenost v rámci skupiny UniCredit Bank ukázala, že tato zvýhodněná kombinace oslovuje zejména bohatší a  konzervativní klienty, kteří chtějí mít jistotu vysokého výnosu depozitního produktu a zároveň nechtějí přijít o příležitost podílet se na očekávaném růstu, který poskytují investiční produkty.



UniCredit Bank hlásí rekordní zájem o Program DUET

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15748447856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více