UniCredit Bank nabízí UCB dluhopisy MAXIM a termínované vklady za zvýšené sazby


12. 12. 2011  17:00     BP.com     komentáře (0)

UniCredit Bank uvedla tento týden na trh novou emisi UCB dluhopisů MAXIM a zvýšila sazby v rámci Limitované edice termínovaných vkladů. Hrubý ekvivalentní výnos UCB dluhopisů MAXIM dosahuje od 2,5 % ročně na dvou letech až po 3,5 % ročně na pěti letech, což jednoznačně patří mezi nejlepší nabídky na trhu. Limitovaná edice termínovaných vkladů od dvou do pěti let zaznamenala zvýšení sazeb, a to na 1,9 % p.a. při vkladu na dva roky až po 2,5 % p.a. na pět let.





„Našim záměrem bylo nabídnout takový produkt, který se co nejvíce blíží termínovanému vkladu ve smyslu garantované sazby, zároveň poskytuje jednodušší přístup k penězům a hlavně výrazně vyšší roční zhodnocení. První dny od spuštění jasně ukázaly velký zájem nejen zákazníků UniCredit Bank, ale i nových klientů. Nabízené zhodnocení této emise je i o několik procent vyšší než výnos konkurence ve stejném časovém období,“ uvedl Ondřej Lokvenc, manažer segmentu Personal Banking. Jak dále doplnil, UniCredit Bank se touto nabídkou snaží reagovat na pokles sazeb konkurence a přesvědčit klienty, že právě s jejími produkty mohou maximalizovat své výnosy z dlouhodobého hlediska.

 

Klienti si mohou vybrat ze dvou typů UCB dluhopisů MAXIM, a to dluhopis s nulovým kuponem a výplatou zhodnocení na konci období, který se nejvíce podobá termínovanému vkladu. Druhou variantou je dluhopis s kvartálně vypláceným kuponem – vhodný u vyšších částek pro klienty, kteří hledají pravidelnou rentu.

 

V současné době klienti vyhledávají stále častěji produkty s garantovaným výnosem, které překonávají inflaci, a zároveň jsou prostředky rychle dostupné.



UniCredit Bank nabízí UCB dluhopisy MAXIM a termínované vklady za zvýšené sazby

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15556732720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více