UniCredit Bank:
Potřetí zlatá Převratná hypotéka


10. 06. 2012  21:31     tz     komentáře (0)

Zlatou korunu 2012 si potřetí v řadě odnáší UniCredit Bank za Převratnou hypotéku s úrokovou sazbou 2,5 % p. a. K ocenění přibyla také stříbrná příčka za internetovou aplikaci Splátkomat.cz a bronzová medaile pro Hypotéku Flexi. V letošním roce je to již čtvrté velmi významné ocenění pro UniCredit Bank, která tím potvrzuje pozici lídra v hypotečních produktech a to, že dobře zvolené inovace jsou správnou obchodní strategií.





Od začátku roku získala UniCredit Bank cenu pro nejlepší privátní bankovnictví od Euromoney, poté dvě ceny korporátního bankovnictví, a to pro Best Trade Finance Bank a Best Supply Chain Award od prestižního časopisu Global Finance, a nyní trojici Zlatých korun.

UniCredit Bank uspěla ve všech kategoriích, tedy jako silná, mezinárodní a především univerzální banka, která umí nabídnout vysoce kvalitní služby zákazníkům bez ohledu na segment a být silným partnerem při řešení každodenních záležitostí jednotlivců i nadnárodních firem. Všechny ceny jsou určitým poděkováním od našich klientů či odborníků v oboru za kvalitní práci a služby, které odvádíme, ale nejvyšším vyznamenáním je především spokojený klient. Věřím, že již nyní máme další zajímavé produkty, jako je například Spořicí účet Prima, které jsou dalším příslibem pro úspěch v následujícím ročníku Zlaté koruny,“ uvádí Paolo Iannone, místopředseda představenstva a obchodní ředitel UniCredit Bank.

UniCredit Bank má širokou nabídku hypotečních úvěrů a řadí se mezi banky s nejnižšími úrokovými sazbami. Mezi hlavní výhody Převratné hypotéky, tedy variabilní, patří především její jednoduchost a přehlednost. Při současných tržních sazbách jsou splátky nižší než u hypotéky s pevnou úrokovou sazbou. Navíc klienti mohou kdykoliv a bez jakýchkoliv sankcí přejít na hypotéku s pevnou úrokovou sazbou. Pokud se rozhodnou předčasně splatit Převratnou hypotéku částečně nebo zcela, mohou tak učinit.

.

U Hypotéky Flexi je klíčovou funkcí její flexibilita, což znamená, že je schopna se přizpůsobit individuálním potřebám klienta a nabízí mu jedinečnou možnost splatit jistinu úvěru kdykoliv a bez sankce. To může být velmi výhodné, například pokud klient čeká na prodej své původní nemovitosti nebo očekává v krátké době příjem finančních prostředků. Minimální výše hypotečního úvěru je od 200 000 Kč. Stejně jako v loňském roce si Hypotéka Flexi odnáší krásnou bronzovou korunu.

Internetová aplikace Splátkomat.cz byla v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízející optimalizaci úvěrového zatížení. Již v roce 2011 získala UniCredit Bank druhé místo v soutěži WebTop 100 o nejlepší „microsite“ aplikaci, jako jediná finanční instituce na českém trhu. Splátkomat.cz umožňuje sloučit různé úvěry, tedy bankovní i nebankovní půjčky, kreditní karty, kontokorenty do jednoho výhodnějšího. Od června tohoto roku Splátkomat.cz nabízí novou a prozatím zcela ojedinělou službu, která umožní klientům porovnat podmínky původních úvěrů s novou Presto půjčkou a zjistit, o kolik méně na novém úvěru klient celkově přeplatí.

„Nový Splátkomat.cz totiž obsahuje databázi průměrných sazeb a poplatků většiny poskytovatelů úvěrů na českém trhu. Za úspěchem našich produktů stojí patrně i skutečnost, že úroková sazba, kterou u nás klienti získají, je v průměru až o 40 % nižší, než jsou úroky úvěrů, které se klienti rozhodli u nás sloučit,“ doplňuje Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank.

 

.

Charakteristika oceněných produktů UniCredit Bank v soutěži o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna 2012:

Zlatá koruna

Převratná hypotéka

Již potřetí si Převratná hypotéka odnáší ocenění v anketě Zlatá koruna a rozhodně není jediným, které od svého uvedení v roce 2010 získala, jako úplně první hypoteční úvěr s plovoucí úrokovou sazbou, kdy se na českém trhu před třemi lety objevila. Z podceňovaného produktu, který byl dlouho považován za reklamní trik, se velmi rychle ukázalo, že Převratná hypotéka získala řadu příznivců, a v dnešní době o ni žádá 90 % klientů UniCredit Bank. Při svém uvedení nabízela úrokovou sazbu 3,93 %, tedy těsně pod hranicí 4 % p. a., a od té doby potvrdila, že zůstává nejlevnější na trhu s aktuální sazbou 2,5 % p. a. Výhodami Převratné hypotéky je dnes výrazně nižší splátka než u fixní hypotéky a pevná složka úrokové sazby je garantována po celou dobu splácení úvěru, navíc klienti mohou přejít na fixní sazbu hypotečních úvěrů kdykoliv bez jakýchkoliv dalších poplatků. Sazbu 2,5 % p. a. dostane u Převratné hypotéky každý klient s aktivně využívaným osobním účtem u UniCredit Bank a úvěrovým pojištěním. Úroková sazba Převratné hypotéky je odvozena od jednoměsíční úrokové sazby na mezibankovním trhu 1M PRIBOR. Hlavní předností Převratné hypotéky je naprostá transparentnost a jednoduchost. Klienti mají rovněž možnost předčasného splacení jakékoliv částky z hypotečního úvěru kdykoliv za pevně daný poplatek 1 % a garantovanou flexibilitu při čerpání. Jakékoliv zpoždění nebo nedočerpání úvěru je totiž zdarma.

 Stříbrná koruna

Splátkomat.cz

Internetová aplikace Splátkomat.cz a PRESTO Půjčka byly v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Již v  roce 2011 získala UniCredit Bank druhé místo v soutěži WebTop 100 o nejlepší „microsite“ aplikaci, jako jediná finanční instituce na Českém trhu. Splátkomat.cz umožňuje sloučit úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho výhodnějšího úvěru. PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu a v případě sloučení úvěrů využít limit až do 600 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není ani zapotřebí spolužadatele. Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců. Od června 2012 došlo k redesignu Splátkomatu.cz, který nově nabízí také interaktivní srovnání s konkurencí. V detailní kalkulačce je nyní možné zadat zahájení čerpání původních úvěrů, které klient má zájem sloučit, a příslušnou banku nebo finanční společnost jako poskytovatele. Nový Splátkomat.cz vypočítá, kolik klient ušetří, pokud své závazky sloučí do jednoho závazku pomocí výhodné PRESTO půjčky. Klienti získají sloučením v průměru až o 40 % nižší úrokovou sazbu než u stávajících závazků.

 Bronzová koruna

Hypotéka Flexi

Produkt, který se umí přizpůsobit individuálním potřebám klienta v případě, že řeší nákup nemovitosti. Hypoteční úvěr nabízí jedinečnou možnost splatit jistinu úvěru kdykoli bez jakékoliv sankce, což je výhodné zejména v případě, že klient čeká například na prodej jiné nemovitosti. Hypotéku je možné získat až do 100 % hodnoty nemovitosti bez jakéhokoliv omezení samozřejmě s ohledem na finanční situaci klienta. Všechny ostatní parametry produktu jsou shodné se standardním hypotečním úvěrem na bydlení. Úvěr nijak neomezuje v úhradě mimořádných splátek pouze na termín refixace. Mimořádnou splátku lze splatit kdykoliv. V současné době je možné získat Hypotéku Flexi od 200 000 Kč s možnostmi fixace od 1 roku až na 20 let při splatnosti úvěru do 30 let. Stejně jako loni si Hypotéka Flexi odnáší krásnou bronzovou korunu.



UniCredit Bank: Potřetí zlatá Převratná hypotéka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15732749008

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více