UniCredit Bank představila nové platební karty s Petrou Kvitovou


09. 08. 2012  12:18     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank zahájila distribuci nových platebních karet s portrétem a podpisem Petry Kvitové. Světoznámou českou tenistku mohou mít klienti jak na své nové debetní, tak i kreditní kartě. Limitovanou kartovou edici mohou využít všichni stávající i noví klienti pro nákup zboží nebo služeb u obchodníků i na internetu.





Platební karty s portrétem Petry Kvitové začala banka vydávat od začátku srpna. Při používání platebních karet získávají klienti UniCredit Bank kromě originálního designu i řadu dalších výhod. Debetní karty UniCredit Bank zahrnují v ceně karty cestovní pojištění TRAVEL Basic, stejně jako možnost vložit zdarma hotovost v bankomatech UniCredit Bank v korunách i cizí měně na jakýkoliv účet vedený u téže banky i mimo pracovní dobu poboček.

 

„Klienti, kteří se právě chystají na dovolenou, rozhodně ocení u debetní karty Visa Classic s Petrou Kvitovou celosvětově platné cestovní pojištění s pojistným limitem na léčebné výlohy až do výše 1,7 mil. Kč. Navíc mají možnost vybírat hotovost v 19 000 bankomatech skupiny UniCredit za cenu výběru z bankomatu UniCredit Bank v České republice. Pro majitele Osobních kont to dokonce znamená výběry z bankomatů v Česku i v zahraničí zcela zdarma,“ říká Darek Filip, ředitel Household Financing UniCredit Bank.

 .

V období dovolených zaznamenává UniCredit Bank nárůst zájmu klientů o připojení debetních karet k dvěma účtům, nejčastěji vedených v korunách a eurech. Hlavní výhodou vlastnictví dvou účtů v různých měnách je především odstranění kurzového rizika. Klient tak na dovolené používá debetní kartu eurového účtu a útraty se mu počítají v poměru 1:1 bez jakýchkoliv dalších kurzových poplatků. Ke kartě si lze také navíc sjednat pojištění SAFE proti zneužití karty, které je obzvláště v době dovolených a častějšího cestování velice užitečným pomocníkem.

 

Klienti, kteří si oblíbili nákupy s kreditní kartou Visa Credit Classic od UniCredit Bank, mají s novou kartou Petry Kvitové navíc možnost získat výrazné slevy u vybraných obchodníků. V případě, že je držitel kreditní karty zároveň zájemcem o nové bydlení, může při aktivním využívání získat nižší úrokovou sazbu při žádosti o některou z atraktivních hypoték od UniCredit Bank

 . .

„S naší novou kreditkou se klient může rozhodnout  jakým způsobem získá hotovost. Kromě výběru z bankomatu je mu k dispozici tzv. služba Cash Back, tedy výběr hotovosti současně s bezhotovostní platbou u obchodníka. Klient tak s námi ušetří nejen peníze, ale i čas při hledání nejbližšího bankomatu,“ popisuje Darek Filip jednu z řady výhod služby Cash Back. Ta je stále více ceněna i drobnými obchodníky, kteří díky Cash Back mohou vydávat hotovost zákazníkům v průběhu dne a nemusí tak nosit tržbu v závěru dne do své banky.

 . Debetní karta Visa Classic je základní embosovaná kartaumožňující výběr hotovosti v bankomatech skupiny UniCredit

v 18 zemích za cenu výběru z bankomatu UniCredit Bank v ČR. Karta umožňuje vklad hotovosti (CZK i CM) v bankomatech UniCredit bank na jakýkoliv účet vedený u UniCredit Bank zdarma, i mimo pracovní dobu poboček. Cestovní pojištění TRAVEL je k dispozici ve variantě Basic pro samotné držitele karty a ve variantě Plus i pro jejich rodinné příslušníky. Cestovní pojištění TRAVEL Basic je v ceně karty. Dočasná blokace karty na 7 dní je zdarma.

.

Kreditní karta Visa Classic je mezinárodní embosovaná čipová kartaumožňující placení s bezúročným obdobím až 45 dnů. Karta umožňuje placení za zboží a služby s úvěrovým limitem 10 000 Kč až 250 000 Kč. Karta nabízí slevu až 50 % u obchodních partnerů banky a službu Cash Back - výběr hotovosti při bezhotovostní platbě u obchodníka (min. 300 Kč, max. 1 500 Kč). Cestovní pojištění TRAVEL je k dispozici ve variantě Basic pro samotné držitele karty a ve variantě Plus i pro jejich rodinné příslušníky.



UniCredit Bank představila nové platební karty s Petrou Kvitovou

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16425793984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více