UniCredit Bank představuje atraktivní hypotéku s úrokovou sazbou od 2,74 % a bez poplatků


02. 04. 2013  11:06     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank s novou jarní kampaní ještě více zatraktivnila svou nabídku. Banka poskytne od počátku dubna hypotéky s tříletou fixací od 2,74 % p. a. Převratnou hypotéku, tedy hypotéku s variabilní sazbou, banka nabídne dokonce jen za 2,2 % p. a. Hypotéky za účelem koupě nemovitosti, rekonstrukce či refinancování úvěru jsou určené pro všechny stávající i nové klienty. Neméně zajímavé sazby jsou i pro 5leté fixace. UniCredit Bank se stává lídrem v oblasti nabídky atraktivních úrokových sazeb u hypoték a navíc poskytuje odborné poradenství ve všech pobočkách po celé ČR.

UniCredit Bank představuje atraktivní hypotéku s úrokovou sazbou od 2,74 % a bez poplatků




Nadále také platí poplatková dovolená, kterou banka ohlásila před nedávnem. „Klientům, kteří si do konce května uzavřou hypotéku, nebudeme po celou dobu trvání smlouvy účtovat měsíční poplatek za správu a vedení úvěru. Banka zároveň nabízí ihned možnost zafixovat si tuto atraktivní sazbu. Exkluzivní nabídku tak mohou využít i lidé, kterým období fixace hypotéky končí až na konci letošního roku. Nemusí se obávat, že mezitím sazby hypoték začnou opět stoupat,“ říká Giovanni Guidi, ředitel osobního bankovnictví UniCredit Bank a dodává: „Možnost zafixovat si výhodnou úrokovou sazbu poskytujeme zdarma. Všichni naši odborní poradci klientům rádi vysvětlí, jak nová exkluzivní nabídka zafixování úrokové sazby v praxi funguje.“

 

Pro řádně splácející zákazníky je proces refinancování hypotéky velice snadný. „Pokud klient svou hypotéku řádně splácí, nemusí znovu dokládat své příjmy, neplatí žádný poplatek za sjednání hypotéky a akceptujeme také původní odhad nemovitosti nebo za klienta zaplatíme odhad nový,“ říká Michal Neubauer, manažer hypotečního segmentu UniCredit Bank.

 

Z průzkumu zaměřeného na hypoteční trh, který banka začátkem letošního roku provedla, vyplývá, že při rozhodování o refinancování hypotéky se více než třetina lidí nezajímá, z čeho se skládá nabídnutá cena hypotéky – rozhodujícím kritériem pro ně je konečná výše měsíční splátky. Samotné informace o nabídkách si nejraději zjišťují sami na internetu. „Zareagovali jsme na požadavky klientů a připravili speciální internetovou aplikaci www.splatkomat.cz , kde zjistí všechny tyto informace na jednom místě,“ dodává Giovanni Guidi.



UniCredit Bank představuje atraktivní hypotéku s úrokovou sazbou od 2,74 % a bez poplatků

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12625033008

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více