UniCredit Bank ruší během slevového období poplatek u spotřebitelského úvěru


18. 01. 2012  13:30     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank zahajuje nový rok s další inovativní nabídkou na českém trhu a nabízí zvýhodněný úvěr PRESTO Půjčka s atraktivní kreditní kartou Visa Classic. Nabídka platí do konce února pro stávající i nové klienty, a dává jim příležitost nakupovat během „výprodejové sezóny“ se zvýhodněným úvěrem PRESTO Půjčka bez poplatků za zpracování a k tomu bezplatné vedení karty Visa Classic do konce tohoto roku.





PRESTO Půjčka byla v minulém roce jedním z nejúspěšnějších produktů na českém trhu
i díky internetové aplikaci Splatkomat.cz, která umožňuje klientům sloučit své úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho levnějšího úvěru – PRESTO Půjčky.

 

„UniCredit Bank v tomto povánočním období zaznamenala výrazné zvýšení poptávky po spotřebitelských úvěrech v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Naší novou kampaní „Sleva na Slevy“ se snažíme úspory klientu ještě dále zvýšit, a to díky zvýhodněným spotřebitelským úvěrům UniCredit Bank,“ uvedl Giovanni Guidi, ředitel Řízení segmentů retailového bankovnictví UniCredit Bank.

 .

Nový úvěr lze použít na cokoliv bez dokládání účelu, celkem až do 500 000 Kč. Do výše
250 000 Kč není zapotřebí ani spolužadatele. Půjčku lze zcela či zčásti splácet předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Úvěr je možné splácet až 84 měsíců. Navíc je k půjčce možné uzavřít výhodné a levné pojištěni proti neschopnosti splácet, které kryje splátky v případě nemoci, ztráty zaměstnání, invalidity atd.

 

Celorepubliková kampaň, podpořená rozhlasovými a televizními spoty, odkazuje i na již zaběhnutý internetový portál Splatkomat.cz, kde si klienti mohou sami ověřit výhodnost této nabídky, během které je do konce února bez poplatku schválení žádosti o úvěr a při souběžně podané žádosti o kreditní kartu i její bezplatné vedení do konce letošního roku. Splatkomat.cz přináší na český trh zcela unikátní řešení. Klienti mají možnost zjistit a zažádat o nový úvěr nebo se informovat o snížení splátek při sloučení stávajících úvěrů. Pokud se klient následně rozhodne pro některé z nabízených řešení a využije možnost odeslání požadavku přímo ze Splatkomat.cz, bude jej čekat připravený bankéř s hotovým řešením.



UniCredit Bank ruší během slevového období poplatek u spotřebitelského úvěru

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15667611808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více