UniCredit Bank:
Splátkomat výrazně šetří finance


13. 03. 2012  15:39     tz     komentáře (0)

Podle statistik UniCredit Bank činí průměrná výše PRESTO Půjčky, prostřednictvím níž klienti optimalizují své úvěrové zatížení, celkem 250 000 Kč, což představuje nárůst o 67 % oproti začátku minulého roku. Nástroj na konsolidaci úvěrů – Splátkomat – pomáhá šetřit klientům finanční prostředky a umožňuje jim tak úspory dále využívat. Typickými žadateli o sloučení úvěrů prostřednictvím Splátkomatu jsou především muži ve věku 30 až 50 let s mírně nadprůměrnými příjmy.





„Průměrná výše úvěrů, které si k nám klienti převádějí, dosahuje 200 000 Kč, avšak téměř dvě třetiny klientů po sloučení stávajících závazků prostřednictvím Splátkomatu čerpají další finanční prostředky v průměru kolem 80 000 Kč. Ve výsledku si tedy mohou půjčit více peněz, aniž by se změnila výše jejich měsíční splátky,“ uvádí Tomáš Halla z oddělení spotřebitelského financování UniCredit Bank.

 

Téměř 80 % žadatelů o sloučení úvěrů má středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, podíl klientů s vyšším vzděláním navíc stále stoupá.

 .

Klienti ve více než 50 % případů konsolidují tři úvěry, a to jak od bankovních, tak i nebankovních společností. Podíl bankovních úvěrů přesahuje 60 %, zbývající část tvoří nebankovní subjekty a leasingové společnosti. „Klienti si rychle uvědomili, že je výhodné sloučit čerpané kreditní karty a kontokorenty – činí to tři čtvrtiny našich klientů. Celkem tak dva z pěti slučovaných úvěrů mají podobu kreditní karty či kontokorentu. Očekáváme, že podíl úvěrů splátkových společností bude posilovat a klienti si budou více převádět zejména úvěry s vyššími úrokovými sazbami,“ říká Tomáš Halla.

 

PRESTO Půjčka byla v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Díky ní může klient sloučit své úvěry (osobní úvěry, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, kontokorenty) do jednoho levnějšího úvěru. Zda a za jakých podmínek lze úvěry konsolidovat, zjistí zájemce okamžitě prostřednictvím internetové aplikace Splatkomat.cz.

 

O Splatkomat.cz

Splatkomat.cz přináší na český trh komplexní řešení klientských potřeb v oblasti úvěrování jak pro stávající klienty UniCredit Bank, tak i pro nové klienty. Klienti mají možnost zjistit a zažádat o nový úvěr nebo se informovat o snížení splátek při sloučení stávajících úvěrů.

 

O PRESTO Půjčce

PRESTO Půjčku lze použít na cokoliv bez dokládání účelu, celkem až do 500 000 Kč. Do výše 250 000 Kč není ani zapotřebí spolužadatele. Úvěr lze zcela či zčásti splatit předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Splácení PRESTO Půjčky lze rozložit až na 84 měsíců.

     


UniCredit Bank: Splátkomat výrazně šetří finance

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15729749648

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více