UniCredit Bank zjednodušila refinancování hypotéčních úvěrů


30. 04. 2012  10:38     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank představuje nový typ hypotéčního úvěru umožňující zjednodušené přefinancování, a to pro všechny. Klientům, kteří v současné době mají hypotéční úvěr v jiné bance nebo stavební spořitelně, mohou získat v UniCredit Bank refinancování svého stávajícího úvěru za zvýhodněnou úrokovou sazbu a navíc, bez poplatku za vyřízení nového úvěru. Jedinou nutnou podmínkou pro získání této výhodné nabídky je to, že klient řádně splácí svou dosavadní hypotéku po dobu uplynulých tří let. Nespornou výhodou je snadné vyřízení bez nutnosti dokládat potvrzení o svých příjmech nebo vypracovat nové ocenění nemovitosti. Za první zkušební týden si o tento produkt požádalo přes 500 klientů.





Rozhodli jsme se reagovat na požadavky našich klientů a umožnit jim získat výhodné podmínky hypotéčních úvěrů vzhledem k minimálním úrokovým sazbám na trhu. Pokud srovnáme průměrné úrokové sazby za uplynulé tři roky, pak zjistíme, že u variabilních hypoték klesly z 3 % na 2,5 % p.a. a u fixních hypotéčních úvěrů se jedná o razantní pokles ve výši 2,56 %, a to z 5,55 % v dubnu 2009 na nynějších 2,99 % p.a.,“ uvádí Radomíra Papoušková, ředitelka odboru Segment Mass Market.

 

UniCredit Bank dlouhodobě koreluje nabídku hypotéčních úvěrů a řadí se mezi banky s nejnižšími úrokovými sazbami. Kromě standardních hypoték s fixní sazbou od 2,99 % p.a. má v nabídce také Převratnou hypotéku s plovoucí úrokovou sazbou, která se dlouhodobě pohybuje pod úrovní 3 % p.a. a získala řadu ocenění v prestižních soutěžích. Z nabídky je možné si vybrat řadu typů úvěrů, jež odpovídají potřebám klientů a umožňují například předčasné splacení závazku bez smluvních pokut nebo hypotéky až do 100 % ceny nemovitosti.



UniCredit Bank zjednodušila refinancování hypotéčních úvěrů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12516943984

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více