UniCredit nabízí do konce května historicky nejnižší hypoteční úrokovou sazbu


20. 04. 2011  15:54     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Přesně rok po uvedení Převratné hypotéky od UniCredit Bank na český trh, která konceptem variabilní úrokové sazby umožnila výrazné snížení úroků a přispěla tak k oživení celého hypotečního trhu, boří banka další mytickou hranici. Od 20. dubna 2011 až do konce května snižuje UniCredit Bank úrokovou sazbu Převratné hypotéky na historicky nejnižší úroveň v ČR, a to od pouhých 2,5 % p.a.





„Český hypoteční trh je aktuálně v období, které se do finančních dějin zapíše nízkými úroky. Rekordně nízká sazba 2,5 % u Převratné hypotéky je až do konce května neopakovatelnou příležitostí pro všechny, kteří uvažují o svém vlastním bydlení či chtějí svůj úvěr refinancovat za výrazně výhodnějších podmínek,“ uvedl Tomáš Drábek, ředitel řízení segmentu retailového bankovnictví UniCredit Bank. UniCredit Bank uvedla Převratnou hypotéku s variabilní úrokovou sazbou na český trh v dubnu 2010 a prakticky ihned se díky nízké úrokové sazbě stala mimořádně úspěšným produktem retailového bankovnictví, který získal řadu ocenění ve finančních anketách. V současné době má Převratná hypotéka významný podíl na celkovém objemu nových hypoték v UniCredit Bank . „Výhodná rekordně nízká úroková sazba u Převratné hypotéky s variabilní sazbou znamená konkrétní a výhodnou úsporu ve splátkách úroků v porovnání s další nabídkou na českém trhu, zejména v porovnání s hypotékami s pevnou úrokovou sazbou. Navíc klient může kdykoli přejít na hypotéku s pevným úrokem bez jakéhokoli poplatku,“ doplňuje T. Drábek.   Výhodami Převratné hypotéky od UniCredit Bank s úrokovou sazbou od 2,5 % p.a. je výrazně nižší splátka než u fixní hypotéky a pevná složka úrokové sazby po celou dobu splácení úvěru, která je stanovena v úvěrové smlouvě. Sazbu 2,5 % p.a. dostane u Převratné hypotéky každý klient společně s kreditní kartou u UniCredit Bank a úvěrovým pojištěním. Úroková sazba Převratné hypotéky je odvozena od jednoměsíční úrokové sazby na mezibankovním trhu 1M PRIBOR. Hlavní předností Převratné hypotéky je naprostá transparentnost a jednoduchost. Klienti mají rovněž možnost předčasného splacení jakékoliv částky z hypotečního úvěru kdykoliv za pevně daný poplatek 1 % a garantovanou flexibilitu při čerpání. Jakékoliv zpoždění nebo nedočerpání úvěru je totiž zdarma.   Modelový příklad najdete v příloze.


UniCredit nabízí do konce května historicky nejnižší hypoteční úrokovou sazbu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16520949504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více