UniCredit přichází s unikátním principem SPLATKOMAT.CZ


18. 04. 2011  17:53     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Prostřednictvím PRESTO Půjčky nyní mohou všichni, kteří řádně splácejí spotřebitelský úvěr, kontokorent nebo úvěr z kreditní karty, refinancovat za výhodných podmínek v UniCredit Bank do konsolidované (sloučené) jediné půjčky.





  • Plaťte méně nebo si při zachování stejných splátek půjčte více, to je aktuální nabídka UniCredit Bank všem dlužníkům v České republice.  
  • Prostřednictvím PRESTO Půjčky nyní mohou všichni, kteří řádně splácejí spotřebitelský úvěr, kontokorent nebo úvěr z kreditní karty, refinancovat za výhodných podmínek v UniCredit Bank do konsolidované (sloučené) jediné půjčky.  
  • Nová nabídka UniCredit Bank tak všem řádně splácejícím dlužníků umožňuje získat novou a výhodnější půjčku, a to jednoduše, rychle a pouze s doložením identifikačních dokladů (např. občanský průkaz a řidičský průkaz).  
  • UniCredit Bank navíc zaplatí případné poplatky za předčasné splacení a vyřídí všechny potřebné formality.
  •   „Pro všechny řádně splácející dlužníky jsme zavedli unikátní a maximálně zjednodušený schvalovací proces. Dobří plátci mají naší důvěru, a proto po nich nebudeme vyžadovat doklad o příjmech, adresu trvalého bydliště a postačí nám pouze identifikační doklady. Výsledkem tohoto inovativního přístupu ke klientům je vyřízení nové půjčky již během první návštěvy pobočky,“uvedl Giovanni Guidi, ředitel divize spotřebitelského financování společnosti UniCredit Bank.   Nabídka UniCredit Bank je zajímavá pro klienty, kteří chtějí refinancovat svoje stávající závazky a kteří řádně a včas hradí své splátky. Převést několik půjček, kreditních karet a kontokorentů mohou klienti do jedné výhodnější půjčky. Tato změna jim přinese výraznou úsporu finančních prostředků a jednodušší správu dosavadních úvěrů. Vybrat si mohu z několika variant, buď mohou splácet méně, nebo si mohou půjčit více a splácet stejně nebo méně než dřív. Stačí pouze jedna návštěva pobočky a UniCredit Bank vyřídí veškeré náležitosti včetně úhrady případné sankce v konkurenční bance za předčasné splacení úvěru. „Vyvinuli jsme pro naše bankéře na pobočkách speciální poradenský nástroj, který nám umožňuje podrobněji porozumět situaci klienta a modelovat pro něj výhodnější, levnější a lépe vyhovující nabídku,“ dodává Giovanni Guidi.   Dodatečné prostředky lze použít na cokoliv bez dokládání účelu, celkem až do 500 000 Kč. Až do výše 250 000 Kč není zapotřebí ani spolužadatele. Půjčku lze zcela či zčásti splácet předčasně bez poplatků, stále navíc platí, že neúčelové prostředky může mít klient k dispozici do hodiny. Presto Půjčku je možné splácet až 84 měsíců. Navíc je k půjčce možné uzavřít výhodné a levné pojištěni proti neschopnosti splácet, které kryje splátky v případě nemoci, ztráty zaměstnání, invalidity atd.   V případě že má klient současný závazek 100 000 Kč a měsíčně splácí 5 000 Kč, Presto půjčka mu umožní při výši půjčky 100 000 Kč splácet o 2 957 Kč měsíčně méně. Nebo si může klient půjčit ke svému současnému závazku 100 000 Kč ještě například o 150 000 Kč více a stále bude splácet o 148 korun měsíčně méně, než je tomu při jeho splátce 5 000 Kč u současného závazku 100 000 Kč.   Pro oba příklady platí, že pokud klient doposud splácel řádně a včas (má dobré hodnocení z úvěrových registrů), stačí mu doložit dva doklady totožnosti a jakýkoli dokument identifikující jeho současný úvěr (výpis z účtu, výpis z úvěru nebo smlouvu). Stejně jako pro stávající klienty, kteří aktivně využívají běžný či osobní konto po dobu 12 měsíců, je možné získat UniCredit Bank PRESTO Půjčku bez dokládání příjmu.   Spotřebitelský úvěr UniCredit Bank PRESTO Půjčka je již k dispozici ve všech pobočkách UniCredit Bank v České republice a prostřednictvím franšízové distribuční sítě.Klienti si navíc mohou sami již dnes ověřit, o kolik méně mohou splácet a o kolik více mohou získat na webových stránkách SPLATKOMAT.CZ.


UniCredit přichází s unikátním principem SPLATKOMAT.CZ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16395477376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více