UniCredit získala titul Nejlepší sub-custodiana ve střední a východní Evropě


12. 07. 2010  14:33     UniCredit Group     komentáře (0)

Na základě průzkumu pod názvem World’s Best Sub-Custodian Banks 2010 udělil časopis Global Finance cenu UniCredit Group za její úspěšné výsledky ve střední a východní Evropě.





Tento finanční magazín se sídlem ve Spojených státech ocenil UniCredit titulem Best Sub-Custodian Bank in Central and Eastern Europe.UniCredit kromě toho získal první místo v Rakousku a Chorvatsku. Nedávný úspěch v hodnocení magazínu Global Finance je posledním ze série výborných umístění, udělených médii produktové linii Investors Service UniCredit v letošním roce. UniCredit již předtím získal řadu prvních pozic v průzkumech uspořádaných časopisy Global Custodian a Global Investor.„V letošním roce jsme dosáhli na samotný vrchol ve všech možných průzkumech hodnotící služby custodianů, a dodali jsme tím ještě více na váze vedoucí roli UniCredit Group jako spolehlivé expertní instituce pro fázi post-trade zpracování,“ uvedl k tomu Attila Szalay-Berzeviczy, ředitel Global Securities Services UniCredit Group. Službu Global Securities Services poskytuje UniCredit Group ve 14 zemích střední a východní Evropy (včetně Rakouska) prostřednictvím vlastní bankovní sítě UniCredit. Úsek je největším poskytovatelem služeb úschovy cenných papírů v celém regionu, a to z hlediska spravovaných aktiv, tržního podílu i rozsahu své regionální sítě. Skupina na tomto poli podniká již od počátku 90. let a vždy sehrávala průkopnickou úlohu při rozvoji trhů cenných papírů v regionu. Tým se skládá z 230 oborových expertů z celé střední a východní Evropy.


UniCredit získala titul Nejlepší sub-custodiana ve střední a východní Evropě

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16460547008

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více