Úrazové pojištění od Cetelemu


19. 03. 2009  13:00     Martin Malý     komentáře (0)

POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA a finanční společnost Cetelem nabízí od konce února 2009 nový druh pojištění.





POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA a finanční společnost Cetelem nabízí od konce února 2009 nový druh pojištění. Jedná se o úrazové pojištění proti hospitalizaci, plné invaliditě a úmrtí následkem úrazu.   „Úrazové pojištění není ještě zcela běžný finanční produkt v každé domácnosti. Spotřebitelé již mají pojištěno mnoho věcí, ale na své zdraví zpravidla myslí až v poslední řadě“, říká Darek Filip, ředitel Útvaru rozvoje obchodních aktivit společnosti Cetelem. „Rozšíření portfolia o tento typ pojištění vychází nejen ze zkušeností našich sesterských společností v zahraničí, kde je součástí standardní nabídky již řadu let, ale také z toho, že k úrazu může dojít každý den, kdykoliv a kdekoliv“, dodává D. Filip. Cetelem chce svým klientům začít nabízet více finančních služeb spojených se zajištěním jejich závazků, tedy nejen pojištění schopnosti splácet svůj úvěr a pojištění zneužití karet.   Nabízené úrazové pojištění dokáže zajistit klienta při pobytu v nemocnici, vykompenzuje ztížené uplatnění v důsledku plné invalidity či finančně zajistí blízké v případě úmrtí následkem úrazu. Na výběr jsou dva balíčky pojištění, přičemž pojistný soubor Standard kryje pouze klienta a balíček Rodina se vztahuje navíc i na jeho blízké. Základní podmínkou je, aby byl žadatel mladší 65 let a nebyl ve starobním, plném ani částečném invalidním důchodu. „Nemalou roli v popularitě tohoto pojištění hraje i jeho relativně nízká cena, být pojištěn za 150 Kč měsíčně na 500 000 Kč je skutečně výhodné“, doplnil D. Filip.  

Nově nabízené pojištění je určeno držitelům kreditních karet, kteří mohou svou kartu využít zároveň jako nástroj, z něhož poukazují pojistné přímo pojišťovně. Stejné pojištění nabízí Cetelem od jara 2008 i ke spotřebitelským úvěrům.



Úrazové pojištění od Cetelemu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15588064496

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více