Úvěr nebo kreditní karta zdarma do půlky prázdnin


24. 06. 2008  16:49     Marek Roll     komentáře (0)

Živnostníci mohou u Poštovní spořitelny dostat úvěr nebo kreditní kartu zdarma až do půlky prázdnin.





Až o polovinu větší nárůst zájmu o úvěry a kreditní karty zaznamenala Poštovní spořitelna s akční nabídkou zrušení poplatku za zřízení jakéhokoliv úvěru pro živnostníky a malé firmy a zřízení plus vedení kreditní karty na rok zdarma. Banka proto svoji akční nabídku prodlužuje až do konce července.

 

„Věřím tomu, že dokážeme živnostníkům nabídnout produkty, které přesně pokryjí jejich potřeby. Chceme hlavně přispět k povědomí o Poštovní spořitelně jako o bance, která rozumí potřebám této specifické a často opomíjené skupiny,“ naráží na situaci živnostníků a drobných podnikatelů Tomáš Basista, manažer segmentu malých a středních podniků Poštovní spořitelny.

Banka nebude až do konce července živnostníkům a firmám účtovat poplatek za zřízení jakéhokoliv úvěru. Poštovní spořitelna bude zdarma vydávat podnikatelům také kreditní karty, které navíc budou rok osvobozeny od poplatku za vedení.

 

Poštovní spořitelna již v březnu nabídku pro živnostníky vylepšila. Zvýhodnila vedení podnikatelských běžných účtů, navíc všechna Postkonta poskytuje na půl roku zdarma.

Noví zájemci o úvěr i Postkonta se nyní dočkají i dalších výhod. „Klientům nabídneme roční předplatné vybraného časopisu nebo tříměsíční předplatné Hospodářských novin, a to až do konce července,“ konkretizuje Tomáš Basista. U časopisů mohou zájemci vybírat z devíti titulů: Ekonom, Právní rádce, Regál, Stavitel, Logistika, Business Spotlight, Moderní obec, Technik.

Dlouhodobým cílem Poštovní spořitelny je stát se hlavní bankou nejen pro občany, ale také živnostníky a podnikatele. Těm nabízí jak investiční úvěry, z nichž nejoblíbenější je Malý podnikatelský úvěr (jednoduchý a rychlý úvěr bez prokazování účelu s možností získat až 500 000 Kč na běžný účet), tak provozní úvěry v podobě kreditních karet a povoleného přečerpání (u kterého se poplatek za zřízení neplatí již standardně).

PS nabízí také pomoc v oblasti dotací z EU – poradenství včetně analýzy projektu a jeho případné financování.



Úvěr nebo kreditní karta zdarma do půlky prázdnin

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15691361136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více