Úvěr od Buřinky zcela online


02. 05. 2019  00:30          komentáře (0)

Stavební spořitelna České spořitelny (Buřinka) uvedla zcela bezkonkurenční produkt na trhu financování bydlení. Úvěr od Buřinky si můžete sjednat online z pohodlí domova a peníze máte na svém účtu do 15 minut. Jeho maximální výše je nastavena na 370 tisíc Kč bez zajištění úvěru nemovitostí se splatností až 18 let. Vedení úvěrového účtu je bez poplatků.

Úvěr od Buřinky zcela online




Pro úspěšný průběh online žádosti o úvěr musí žadatel mít k dispozici pouze přístup na internet, funkční  e-mail, svůj občanský průkaz, přístup do internetového bankovnictví a mobilní telefon.

„Jakékoliv online sjednávání je v podstatě korespondenční. Klient nám poslal informace, ale my jsme se s ním nikdy nepotkali. Z toho vyplývá fakt, že to od něj vyžaduje nějaké úsilí. Nicméně vývoj jde tímto směrem a lidé se online sjednávání služeb a nákupu zboží bojí čím dál tím méně. Řekl bych, že inklinují k tomu, projít si procesem sami“, uvádí Ondřej Konvalina, ředitel útvaru Online prodej.   

Nový online produkt je jedinečný také svým anuitním splácením. Což znamená, že klient již od první splátky současně s platbou úroku, umořuje i jistinu. Oceňovaná je i prodloužená doba splácení na 18 let a možnost odečíst zaplacené úroky z úvěru z daňového základu. Pro získání Úvěru od Buřinky v maximální výši  370 tisíc Kč není třeba mít založenou smlouvu o stavebním spoření, ani mít naspořeno.

Aby vše proběhlo hladce, musí být žadatel občanem ČR, starším 18 let. Zároveň musí mít osobní účet, na nějž mu chodí výplata, u jedné z šesti bank: Česká spořitelna, ČSOB (vč. Poštovní spořitelny), MONETA Money Bank (dříve GE Money Bank), Komerční banka, Raiffeisenbank, Equa bank.

„Proces online sjednání úvěru nekončí posláním peněz na účet klienta. Do 24 hodin ho přivítají naše telefonistky a vysvětlí mu všechny výhody a možnosti, které může klient využít a především to, jakým způsobem doloží účel úvěru“, dodává Ondřej Konvalina.

Doložit účel úvěru je u Buřinky velice snadné. Stačí zaslat e-mailem pořízené fotografie před a po rekonstrukci. Zákazníci mohou využít i propracovaný systém klientské podpory při získávání státních dotací (Kotlíkové dotace, Nová zelená úsporám). Navíc částečné splacení úvěru ve výši poskytnuté dotace je zdarma.

Úvěr od Buřinky je samozřejmě možné si sjednat nejen online, ale i na pobočkách České spořitelny, v síti  ČS Plus nebo u externích poradců. Více informací najdete na www.burinka.cz.



Úvěr od Buřinky zcela online

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

11151732544

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

5,62


ČÍSLO TÝDNE - 5,62 právě tolik procent činila průměrná úroková sazba hypoték na počátku března. Mírně se tak zvýšila o 0,02 procenta.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2310
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,2130
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8350
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5375
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1440
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3850
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0736
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více