ÚVĚR OD RAIFFEISENBANK NYNÍ MOHOU ZÍSKAT I ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELÉ


26. 09. 2011  12:17     Tomáš Kofroň     komentáře (0)

Banky doposud poskytovaly úvěry výhradně podnikatelům s úvěrovou historií. Raiffeisenbank nyní tuto praxi mění tím, že každému novému majiteli Podnikatelského eKonta nabídne i možnost kontokorentu. Tato nabídka platí i pro začínající podnikatele, není nutné dokládat žádné daňové přiznání. Podnikatelské eKonto navíc nabízí klientům řadu věrnostních slev.





Raiffeisenbank nově svým klientům při zřízení Podnikatelského eKonta nabízí možnost okamžitého čerpání kontokorentního úvěru. „Odpadá tak zbytečná administrativa a nutnost dokládání daňového přiznání, kontokorent poskytneme zdarma i začínajícím podnikatelům,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Berenda.

Začínajícím podnikatelům nabídneme startovací kontokorent, který lze již po třech měsících navýšit dle skutečných obratů na účtu,“ dodal. Noví klienti z řad stávajících podnikatelů, kteří doloží výpisy z jiné banky, pak mohou získat kontokorent až do výše 300 tisíc korun.

Podnikatelské eKonto je ojedinělým účtem kombinujícím vysokou kvalitu služeb a nízkou cenu dosaženou díky věrnostním výhodám. Klient navíc může využívat jen ty produkty, které skutečně potřebuje a není vázán žádným balíčkem.

Při splnění věrnostních podmínek podnikatel získává zdarma vedení účtu ve třech různých měnách, spořicí účet, dvě platební karty, přímé bankovnictví, dva výběry z bankomatu a služby komunikátoru (propojení firemního účtu s účetnictvím). Navíc má možnost získat měsíčně až 30 transakcí na účtu zdarma.

Kromě výrazných slev a možnosti neplatit žádné poplatky spojené s vedením účtu, získávají podnikatelé s Podnikatelským eKontem celou řadu dalších výhod. Součástí účtu je vedení účtu až v 9 různých měnách či propojení účetního systému firmy s účtem s využitím eKomunikátoru. Raiffeisenbank klade tradičně důraz i na bezpečnost, účet bude maximálně zabezpečen prostřednictvím elektronických bezpečnostních klíčů, platební kartu lze ochránit ojedinělou službou zamykání karty. Podnikatelské eKonto je z těchto důvodů v soutěži Zlatá koruna pravidelně oceňováno jako nejlepší podnikatelský účet v České republice.



ÚVĚR OD RAIFFEISENBANK NYNÍ MOHOU ZÍSKAT I ZAČÍNAJÍCÍ PODNIKATELÉ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15764784480

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více