Užitečná služba na našem webu:
VAŠIPORADCI.CZ


11. 11. 2011  12:06     BP.com     komentáře (0)

Finanční poradci obecně nemají dobrou pověst. A je to podobné jako u taxikářů – neférově se chovající menšina mění reputaci té slušné většině, na což vlastně v konečném důsledku doplácí všichni. Lidé se na finanční poradce příliš neobrací, kvůli čemuž nehospodaří efektivně a zároveň nemohou rozptýlit předsudky o tom, že ne všichni poradci jsou špatní. Tomu všemu je však konec, protože projekt VašiPoradci.cz zaručeně pomůže i Vám.





Internetové stránky VašiPoradci.cz reagují na současný trend internetizace společnosti a nabízí finančním poradcům novou alternativní formu, jak oslovit nové klienty, a naopak klientům umožní vybrat si svého finančního poradce. V klidu, bez nátlaku na ulici, bez schůzek v pochybných kavárnách či fastfoodech. www.vasiporadci.cz Projekt, který může přispět ke zlepšení finanční situace, stejně jako ke zlepšení vnímání finančních poradců zde zatím chyběl. Web je určen pro všechny občany ČR, kteří potřebují využít služeb finančního poradce ze svého okolí. Samozřejmě zdarma. Z opačné strany je pak určen pro finanční poradce, kteří chtějí oslovit klienty aktivně hledající finanční služby. A jaký je postup při zadávání poptávky? Nejprve vyberete typ poptávky a lokalitu, ze které chcete, aby poradce byl. Lokalita slouží k tomu, aby se poptávky zobrazovaly jen relevantním poradcům a ne někomu z druhé strany republiky. Dále vyplníte specifikaci typu finanční služby, kterou potřebujete s poradcem prokonzultovat, a svoje kontaktní údaje. Poptávka se poté dostane do rukou vybraným finančním poradcům, kteří jsou v systému zaregistrováni a dokážou Vám pomoci. Zde zprostředkovatelská role webu končí, poradce s nabídkou kontaktuje už přímo vás, svého potenciálního nového klienta. POPTÁVKU PO SLUŽBÁCH FINANČNÍHO PORADCE MŮŽETE ZADAT ZDE. JSTE FINANČNÍ PORADCE A CHCETE SE ZAREGISTROVAT? ZDE!


Užitečná služba na našem webu: VAŠIPORADCI.CZ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15538125152

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více