V průzkumu spokojenosti s poskytovateli operativního leasingu si nejlépe vedl LeasePlan


05. 02. 2016  15:21          komentáře (0)

Společnost LeasePlan má nejspokojenější zákazníky v rámci tuzemského trhu s operativním leasingem automobilů. Vyplývá to z analýzy českého leasingového trhu Český fleet 2015, kterou na základě průzkumu z října a listopadu loňského roku provedla nezávislá odborná společnost Fleet Partners. Do výzkumu spokojenosti se zapojilo 533 firem využívajících operativní leasing.

V průzkumu spokojenosti s poskytovateli operativního leasingu si nejlépe vedl LeasePlan




Respondenti hodnotili vždy pouze leasingovou společnost, s níž spolupracují. Pokud využívají služeb více firem, zaměřili se na tu, která má v jejich flotile největší podíl. Průzkum sledoval spokojenost zákazníků podle 25 parametrů: například podle kvality servisu, asistenčních služeb, reportingu či administrativy, srozumitelnosti fakturace, flexibility při vrácení vozů po skončení leasingu nebo postoje leasingové společnosti k nadměrnému opotřebení vozidel. LeasePlan byl nejlepší ve 24 kritériích. V souhrnném hodnocení pak zvítězil s celkovou úrovní spokojenosti ve výši 85 %, jak ukazuje i přiložený graf.

Analýzy spokojenosti zákazníků jsou pro nás nejdůležitější zpětnou vazbou, kterou z trhu dostáváme. Jsme rádi, že výsledky studie Český fleet 2015 potvrdily i naše interní průzkumy, které pro naši centrálu zpracovává renomovaná agentura TNS,“ konstatuje generální ředitel společnosti LeasePlan Česká republika Jaromír Hájek.

Firma v nich spokojenost klientů měří tzv. TRI*M indexem. V poslední analýze, jejíž výsledky byly zveřejněny na začátku letošního roku, dosáhla česká pobočka TRI*M indexu ve výši 86.

Je to vynikající výsledek. Průměr všech 32 poboček se pohybuje pod 70 body. Ukazuje se, že cesta, po které jdeme – tedy nepodbízet se nízkou cenou na úkor kvality, ale naopak neustále nabízet inovace vedoucí k většímu komfortu zákazníků a co nejvyšší efektivnosti provozu jejich flotil – je správná a nachází odezvu,“ říká Jaromír Hájek.

gr

 
zdroj: Český fleet 2015


V průzkumu spokojenosti s poskytovateli operativního leasingu si nejlépe vedl LeasePlan

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15662700768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více