V soutěži Zlata koruna získala Equa bank tři zlaté a dvě stříbrné koruny


11. 06. 2014  12:39     TZ     komentáře (0)

Equa bank získala ve finanční soutěži Zlatá koruna celkem 5 medailí. Se svými produkty uspěla jak u odborníků, tak u široké veřejnosti. Na nejvyšší stupeň vystoupala v Ceně veřejnosti, a to s produktem Běžný účet Equa bank. V kategorii Úvěry získala 1. místo za svůj produkt RePůjčka - Vracíme poplatky, v kategorii Hypotéky získala 1. pozici za Refinancování hypotéky - Vracíme poplatky.  S tímto produktem uspěla zároveň v kategorii Novinka roku, když získala stříbrnou korunu, 2. místo obsadila také v kategorii Platební karty s Bezkontaktní kartou Equa bank.

V soutěži Zlata koruna získala Equa bank tři zlaté a dvě stříbrné koruny




Soutěž Zlatá koruna oceňuje již 12 let nejlepší finanční produkty na českém trhu. Tyto produkty ve 14 produktových kategoriích vybírá Finanční akademie složená z více než 300 finančních odborníků. Velice si vážíme důvěry, kterou nám nejen naši klienti, ale i široká veřejnost vyslovila tím, že na

še produkty a služby ohodnotila v soutěži Zlatá koruna jako jedny z nejlepších. Toto uznání je pro nás motivací, inspirací i závazkem do budoucna – nabízet produkty a služby, které klienti opravdu ocení. S výsledkem jsme velmi spokojeni a je pro nás milým překvapením. Za naším úspěchem stojí především pestrá a kvalitní produktová nabídka a také kampaň Vracíme poplatky, kterou jsme spustili na začátku letošního roku,“ komentuje ocenění Petr Řehák, generální ředitel a předseda představenstva Equa bank.

 V rámci kampaně Equa bank „Vracíme poplatky zaplacené u jiných bank“ z počátku letošního roku získali klienti bank, kteří platili své bance poplatky za vedení spotřebitelského úvěru nebo hypotéky, možnost dostat své peníze zpět. Equa bank v rámci kampaně přestala také účtovat poplatky za správu hypotečních úvěrů svým klientům a již zaplacené poplatky jim kompenzovala.

 Bezkontaktní kartu Equa bank, která ve Zlaté koruně v kategorii Platební karta získala 2. místo, uvedla Equa bank na trh v loňském roce v září. Držitel karty může vybírat hotovost z kteréhokoliv bankomatu v ČR zcela zdarma a také využít rozsáhlý slevový program CARTE s možností získat až 30% slevy u více než 3500 obchodníků po celé ČR. Slevy lze získat napříč téměř všemi obory, od slevy 0,40 Kč/L na pohonné hmoty u Agipu, až po slevy v síti parfumerií Fann nebo slevy na cestovní zájezdy apod. Při platbách do 500 korun není potřeba zadávat PIN, výrazně se tak zkrátí doba placení oproti použití klasické platební karty nebo hotovosti.

Další zajímavé zprávy z bank naleznete ZDE!



V soutěži Zlata koruna získala Equa bank tři zlaté a dvě stříbrné koruny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15219546976

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více