Václav Potůček novým ředitelem obchodní podpory retailu ČSOB


17. 12. 2015  13:35          komentáře (0)

Novým výkonným ředitelem obchodní podpory retailu ČSOB se stává od 1. 1. 2016 Václav Potůček. Ve funkci nahradí Oldřicha Bartoně, který v rámci pověření řídil tento útvar, a který se přesouvá do Transformační projektové kanceláře ČSOB. Před svým nástupem do nové funkce Václav řídil čtyři roky oddělení nefinančních rizik skupiny ČSOB.

Václav Potůček novým ředitelem obchodní podpory retailu ČSOB




„Chci, aby můj nový útvar zajišťoval ucelenou a systematickou podporu retailu ČSOB v jeho multikanálové podobě a pomohl mu tak rychle reagovat na měnící se situaci na bankovním a pojišťovacím trhu. Věřím, že díky letitým zkušenostem z oblasti řízení rizik a compliance pomohu týmu obchodní podpory ve vhodný okamžik využít příležitosti a předcházet možným hrozbám,“ uvedl Václav Potůček.  

Václav přináší ze svého předchozího postu do retailu ČSOB především schopnost řešit věci rychle a efektivně a jednat se širokým spektrem interních klientů. „Věřím, že jeho schopnost posuzovat věci v širokém kontextu dění v celé firmě bude pro obchodní podporu retailu ČSOB klíčová,“ uvedl Petr Hutla, vrchní ředitel a člen představenstva skupiny ČSOB odpovědný za retail. 

Václav vystudoval Právnickiou faktultu Universite Libre de Bruxelles v Belgii a MBA v Czech Management Institute. Absolvoval také manažerský program na prestižní škole Vlerick Business School. Před svým nástupem do ČSOB v roce 2008 vedl oddělení Compliance v českém zastoupení Volksbank, dříve pak působil jako auditor evropských fondů na Státním fondu životního prostředí. 



Václav Potůček novým ředitelem obchodní podpory retailu ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15431839040

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2630
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7210
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8170
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4815
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0370
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0782
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více