Valuto.com stále přidává. Jeho uživatelé už na směnách překonali miliardu!


13. 10. 2015  11:19          komentáře (0)

Uživatelé směnárenského a platebního online systému Valuto.com pokořili v minulém týdnu magickou hranici směněných prostředků v hodnotě 1 miliardy korun. Na Valuto.com je nyní aktivních přes 4.000 registrovaných uživatelů.

Valuto.com stále přidává. Jeho uživatelé už na směnách překonali miliardu!




Dalšího významného obchodního mezníku dosáhla ve středuslužba Valuto.com a její uživatelé. Vedení společnosti ohlásilo, že na Peer-to-peer platformě pro směnu cizích měn a zahraniční platby byla překročena hranice uskutečněných směn v hodnotě 1 miliardy korun. Služba navíc stále „zrychluje“. Od února, kdy v České republice Valuto (tehdy Valutomat) začalo fungovat, stabilně stoupají měsíční objemy směněných prostředků. V současné době se tak na Valuto.com smění zhruba 4,5 krát více peněz, než v prvních měsících provozu.  

Dosažený úspěch komentuje marketingový ředitel Valuto.com Edgar Fusko: „To, že se Valuto doopravdy chytilo a že ho Češi přijali tak rychle, nás velmi motivuje. I proto jsme přistoupili k rozšíření služeb a transformaci Valutomatu ve Valuto tak záhy. To, že však budeme atakovat miliardu tak brzy jsme doopravdy nečekali. Chtěl bych upřímně poděkovat za důvěru, kterou nám naši uživatelé a obchodní partneři svěřili. Tato dosažená meta je především jejich úspěchem!“

 

pmo

Na Valuto.com je v současné době registrováno přes 4.000 aktivních uživatelů (fyzických osob i firem), kteří mezi sebou v posledních měsících směňují cizí měny v hodnotě cca 175 milionů měsíčně. Služba tak od svého příchodu na trh v ČR stabilně navyšuje objemy prostředků, které přes ní protečou. 



Valuto.com stále přidává. Jeho uživatelé už na směnách překonali miliardu!

Diskutovat (0)