Virtuální pobočka Hypoteční banky je plně vytížena


05. 06. 2012  21:03     TZ     komentáře (0)

Vůbec první virtuální službu v oblasti hypotečního bankovnictví představila Hypoteční banka v září loňského roku. Už tehdy však měla s hypotékou přes internet několik zkušeností - v roce 2007 uvedla na trh hypotéku online a o dva roky později hypotéku po webu. Vrcholem inovátorských kroků na poli internetového prodeje hypoték je právě Virtuální pobočka, spuštěná v loňském roce.





Zájemcům o hypotéku nabídla možnosti konzultace i kompletní přípravu nabídky reálného hypotečního úvěru dle parametrů zadaných klientem prostřednictvím internetu. To, že virtuální pobočka pro klienty řešící své finance z pohodlí domova funguje, je vidět i na celkovém skóre takto uzavřených hypotečních úvěrů. Ty už nyní jdou do desítek milionů korun a jejich podíl v  portfoliu lídra hypotečního trhu se může v příštích letech dále zvyšovat.

 

Za devět měsíců provozu je kapacita virtuální pobočky plně vytížena, v pracovní dny sem směřují desítky klientů, kteří si čas virtuálního bankéře rezervují. „Virtuální pobočku chápeme zatím jako doplňkový obchodní kanál k našim stávajícím způsobům klientské obsluhy. Do budoucna však očekáváme o online způsoby prodeje stále větší zájem“, komentoval před devíti měsíci novinku ředitel marketingové komunikace Hypoteční banky Bohdan Suchánek a vývoj jeho slova potvrzuje.

 

Nejčastěji se zájemci o hypotéku na Virtuální pobočku obracejí v době, kdy oni sami už mají po práci, tedy zcela mimo otvírací dobu kamenných poboček banky. Návštěvy ve večerních hodinách mohou ve virtuální pobočce Hypoteční banky trvat až do 21.00 hodin – tak dlouho jsou zde pracovníci banky klientům k dispozici. Nejde přitom jen o konzultace, ale i o nabídku nebo čerpání již schváleného hypotečního úvěru. Rekordním parametrem virtuální pobočky je čas - vyřízení hypotečního úvěru s  podklady od klienta trvá jen 24 hodin. Podle dosavadního ohlasu je vidět, že online komunikaci s bankou vyhledávají více muži. Přitom se ve větší míře jedná o vysokoškoláky s nadprůměrnými příjmy. Průměrná výše hypotečního úvěru uzavřeného přes virtuální pobočku se pohybuje kolem 1,8 milionu korun.

 

Zájmu o tuto službu pomáhá jednoduché technické řešení doslova na jeden klik a také srozumitelnost nabízeného hypotečního produktu. Pro využití Virtuální pobočky Hypoteční banky klient nepotřebuje nic jiného, než notebook se zabudovanou kamerou. K rezervaci slouží jednoduchá aplikace vyvinutá přímo v bance a dostupná na webu www.hypotekapowebu.cz. Zájemce o hypotéku si tu rezervuje čas virtuálního bankéře a pak už rychle postupuje k cíli - hypotéce od specialistů a z pohodlí domova.



Virtuální pobočka Hypoteční banky je plně vytížena

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16414033856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více