Volksbank CZ naslouchala zákazníkům akcí „Věnujte nám 1 minutu“


01. 11. 2012  14:11     Lucie Hálová     komentáře (0)

Se spuštěním nové verze webových stránek Volksbank CZ odstartovala i anketu mezi jejími návštěvníky. V sekci "Věnujte nám 1 minutu“ jim dává prostor pro sdělení názoru a vyjádření spokojenosti s poskytovanými produkty a službami. První vlna dotazování proběhla v letních měsících a zaměřila se na hodnocení služeb a produktů banky obecně, na spokojenost s webovými stránkami a internetovým bankovnictvím. Reakcí na průzkum jsou konkrétní kroky, které banka podnikla na základě podnětů respondentů.





„Konkrétní připomínky klientů nám velmi pomohly například při doladění mobilní verze nových internetových stránek. V rámci dotazů na internetové bankovnictví klienti připomínkovali například nefunkční diakritiku v popisu platby při importu platebních příkazů,“ uvedl Michal Pitucha, manažer pro výzkum a analýzy Volksbank CZ a dodal: „Děkujeme všem účastníkům ankety ´Věnujte nám 1 minutu´ za jejich komentáře – za ty pochvalné, ale i za ty kritické. Jejich názoru si vážíme, s podněty pracujeme a zkvalitňujeme díky nim služby.“
Z průzkumu vyplynulo, že 64 % respondentů má s Volksbank CZ dobré zkušenosti, a že více jak polovina (55 %) by ji doporučila svým přátelům a známým.
Vyplnění dotazníku Volksbank CZ zabralo respondentům skutečně jen několik málo minut. „Tento jednoduchý formát dotazování se nám osvědčil a měl dobrou odezvu u respondentů. Proto v něm chceme pokračovat a vyhodnocovat jej na kvartální bázi. Další vlnou dotazů chceme cílit například na vnímání banky a značky jako takové nebo na další oblasti nabízených produktů a služeb Volksbank CZ,“ doplnil Michal Pitucha.


Volksbank CZ naslouchala zákazníkům akcí „Věnujte nám 1 minutu“

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12586936192

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více