Volksbank CZ:
novinky v internetovém bankovnictví


09. 12. 2011  14:14     TZ     komentáře (0)

Volksbank CZ pro své klienty nachystala předvánoční překvapení v podobě internetového bankovnictví v modernějším designu a rozšíření jeho funkčností. Nová verze byla spuštěna k 5. prosinci 2011. Jedná se o první vlnu změn, které budou pokračovat i v příštím roce a budou cíleny na retailovou a firemní klientelu.





„Nejdůležitější změnou je rozšíření stávajících funkcí, kdy bude klient schopen rychleji zadávat platby a snadněji se pohybovat v aplikaci díky přehledným záložkám ve formě piktogramů“, informuje o zásadní změně Kamila Nevěčná, vedoucí elektronického bankovnictví Volksbank CZ, a dodává: „Nově pojatá je jak přihlašovací stránka, tak i úvodní stránka, která po přihlášení klienta nabízí přehledně zpracované tabulky s informacemi o zůstatcích, o platbách a o pohybech na účtech. Novinkou je i přidaná vizitka na bankovního poradce klienta.“     

 .

V oblasti informačního servisu klient najde pomocí rychlého odkazu rozšířené objednávky informačních SMS a emailů. V záložce spoření je připravena aktuální nabídka termínovaných vkladů, v dolní části homepage se pak nově objevuje přehled o hypotečních či depozitních akcích. Novinkou, kterou využijí především notáři a advokáti, je možnost odeslání identifikace skutečného vlastníka peněžních prostředků k účtům úschov. Uživatele příjemně překvapí i nový, moderní vzhled aplikace. Ve volbě barev a písma byly voleny příjemnější odstíny tak, aby údaje na obrazovce nebyly příliš kontrastní, přesto dobře viditelné.

 .

„Naším hlavním cílem je poskytovat uživateli co nejjednodušší a nejpřehlednější internetové bankovnictví tak, aby se klient cítil v tomto elektronickém prostředí příjemně a přitom si vyřídil všechny své závazky a potřeby,“ dodává Kamila Nevěčná.

.



Volksbank CZ: novinky v internetovém bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16516631744

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více