Volksbank CZ rozšířila možnosti mezinárodního platebního styku


03. 12. 2012  13:57     tz     komentáře (0)

Volksbank CZ pro své klienty připravila speciální nabídku v oblasti zahraničního platebního styku, tzv. Sberbank platbu. Ta probíhá mezi Volksbank CZ a její mateřskou společností Sberbank Rusko standardně v eurech (EUR) a v amerických dolarech (USD), nově ji však klienti mohou realizovat za stejných podmínek i v ruských rublech (RUB) a v českých korunách (CZK).





„Rozšířením Sberbank platby o další měny a o další země rozvíjíme naše služby poskytované českým klientům ve spolupráci s mateřskou společností Sberbank Rusko. Ruský trh je považován za velice atraktivní a prostřednictvím speciálních plateb, jako je Sberbank platba či Rubl platba, se ho snažíme klientům ještě více zpřístupnit. Ačkoliv v sazebníku Volksbank se tato úprava objeví s platností až od 5. února 2013, jako předvánoční benefit našim klientům jsme zvýhodněné podmínky pro rozšířenou Sberbank platbu začali aplikovat již nyní. Navíc od prosince realizujeme rublové platby i Sberbank platby typu OUR za ještě výhodnějších podmínek,“ řekla Renáta Brabcová, vedoucí Sales Management Corporate Volksbank CZ.

 

Cena Sberbank platby zůstává stejná, jako byla zavedena v červenci 2012, kdy se Sberbank platba objevila v nabídce Volksbank CZ. V rámci speciální akce banka kromě rozšířené nabídky měn rozšiřuje i seznam partnerských bank, pro které platí zvýhodněné podmínky. Nově zahrnuje kromě Sberbank Rusko také její pobočky v Bělorusku, Kazachstánu a na Ukrajině. Volksbank rovněž upravuje ve prospěch klientů příplatky typu OUR u plateb s vazbou na Rusko – pro rublové platby je příplatek nulový a pro Sberbank platbu v měnách USD, EUR či CZK je stanoven na fixní částku 300 korun.

 
Sberbank platba – poplatky:                                                   Rubl platba – poplatky:

Sberbank platba příchozí          zdarma                                    Rubl platba příchozí      100 Kč

Sberbank platba odchozí          100 Kč                                     Rubl platba odchozí      300 Kč

 
Více informací naleznete na www.volksbank.cz.


Volksbank CZ rozšířila možnosti mezinárodního platebního styku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16320318688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více